Cheetah,Group,In,The,Serengeti,National,Park.,Sunset,Background.,Africa.

Safari i Afrika

Safari i Afrika er en fantastisk opplevelse og en drøm for mange. Velg Kenya, Tanzania, Sør-Afrika eller Botswana. Kom nær innpå de ville dyrene. Våre dyktige guider skaper en trygg ramme rundt reisen. Safari egner seg både for voksne og barn. Vi har kunnskapen og skreddersyr en reise som passer dine ønsker og ditt budsjett for en drømmereise der du samler minner for livet.

Kenya

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område og skuffer aldri. Avslutt med strandferie på Kenya-kysten.
Fleksible datoer.

Les mer  fra kr 23.000,-

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på eksotiske Zanzibar. Fleksible datoer.

Les mer  fra kr 23.600,-

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område og skuffer aldri. Avslutt med strandferie på Seychellene, et tropisk paradis i Det indiske hav. Fleksible datoer.

Les mer  fra kr 32.000,-

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på vakre Mauritius Fleksible datoer.

Les mer fra kr 32.000,-

Dette er reisen for deg som vil ha et lengre safari. En mangfoldig reise med mange høydepunkter. Du besøker fire nasjonalparker. Fleksible datoer.

Tanzania

I perioden desember til mars kan du oppleve den store migasjonen i Serengeti, men et safari i Tanzania er vellykket året rundt. Du besøker også Ngorongoro og Lake Manyara. Fleksible datoer.

Safari i det kjente Ngorongoro-krateret, Tarangire, Lake Manyara kjent for store flokker med flamingoer og Serengeti som kan by på noen av verdens mest fantastiske dyre- og natur opplevelser.

Les mer fra kr 35.000,-

Sør-Afrika

Fra opplevelser og safari i Sør-Afrika til Seychellenes hvite palmekledte strender. Vi skreddersyr din reise. Fleksible datoer. Malariafrie områder.

Les mer fra kr 34.000,-

Fra opplevelser og safari i Sør-Afrika til Mauritius hvite palmekledte strender. Vi skreddersyr din reise. Fleksible datoer. Malariafrie områder.

Botswana

Gruppereise. Høydepunkter: Okavango Delta, og Chobe National Park med de store elefantflokkene. Til sist Victoria-fallene i Zambia. Flere utreiser hver måned.

Privat reise til Victoria Falls og Botswana med safari i Chobe Nasjonalpark og Okavango Delta. Fleksible datoer.
.

Privat reise til eventyrlige Okavango Delta i Botswana kombinert med strandferie på herlige Mauritius. Fleksible utreisedatoer.
.