Cheetah,Group,In,The,Serengeti,National,Park.,Sunset,Background.,Africa.

Safari i Afrika

Safari i Afrika er en fantastisk opplevelse og en drøm for mange. Velg Kenya, Tanzania, Sør-Afrika eller Botswana. Kom nær innpå de ville dyrene. Våre dyktige guider skaper en trygg ramme rundt reisen. Safari egner seg både for voksne og barn. Vi har kunnskapen og skreddersyr en reise som passer dine ønsker og ditt budsjett for en drømmereise der du samler minner for livet.

Kenya

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område og skuffer aldri. Avslutt med strandferie på Kenya-kysten.
Fleksible datoer.

Les mer

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på eksotiske Zanzibar. Fleksible datoer.

Les mer

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område og skuffer aldri. Avslutt med strandferie på Seychellene, et tropisk paradis i Det indiske hav. Fleksible datoer.

Les mer

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på vakre Mauritius Fleksible datoer.

Les mer

Dette er reisen for deg som vil ha et lengre safari. En mangfoldig reise med mange høydepunkter. Du besøker fire nasjonalparker. Fleksible datoer.

Tanzania

I perioden desember til mars kan du oppleve den store migasjonen i Serengeti, men et safari i Tanzania er vellykket året rundt. Du besøker også Ngorongoro og Lake Manyara. Fleksible datoer.

Her får du en drøy uke i Tanzania med safari i Tarangire Nationalpark, og god tid til å «lande» på Zanzibar etterpå.
.
.

Les mer

Sør-Afrika

Fra opplevelser og safari i Sør-Afrika til Seychellenes hvite palmekledte strender. Vi skreddersyr din reise. Fleksible datoer. Malariafrie områder.
.

Les mer

Fra opplevelser og safari i Sør-Afrika til Mauritius hvite palmekledte strender. Vi skreddersyr din reise. Fleksible datoer. Malariafrie områder.
.

Storbyferie i Cape Town, vinsmaking og piknik i vindistriktene, hvite strender og småbyidyll i Camps Bay. Safari i Pilanesberg National Park. Malariafri reise. Privat reise. Ikke gruppe.

Les mer

Kombiner safari i Krügerparken med strandferie på Nosy Be, Madagaskar. Privat reise. Ikke gruppe.
.

Les mer

Dyreliv og våtmarker i Zululand, safari i Krüger nasjonalpark, og fantastiske strender, snorkling, dykking, fiske, sol, hav og sand i Mosambik..

Les mer

Botswana

Gruppereise. Høydepunkter: Okavango Delta, og Chobe National Park med de store elefantflokkene. Til sist Victoria-fallene i Zambia. Flere utreiser hver måned.

Privat reise til Victoria Falls og Botswana med safari i Chobe Nasjonalpark og Okavango Delta. Fleksible datoer.
.