Følg oss - Tlf +47 930 74 765 / +47 950 10 024 - post@hibiscusreiser.no

Vi skreddersyr reisen din til Afrika! Her er noen av våre reisemål

Safari, strandferie, bryllupsreise, gruppereiser, fotturer, camping og rundreiser. Vi kan arrangere DIN drømmereise. Vi har reist mye i Afrika og på Seychellene og kjenner reisemålene godt. Vi har mange «ferdige» programmer, privat eller i gruppe med andre, men lager gjerne et spesielt program for deg. Vi har dyktige samarbeidspartnere i Afrika og legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Våre viktigste reisemål finner du i presentasjonen nedenfor. Velkommen til Afrika!

I Kenya hører man lyden av Afrika. Kenya er et sikkert valg for et vellykket safari og spennende opplevelser, med Masai Mara som det mest kjente safari-området.

 

Cape Town  med Table Mountain, Robben Island og vindistriktene. Garden Route, safari i Krugerparken og fotturer i dramatisk natur

 

Drømmer du om safari, enorme villmarksområder og åpne sletter med flokker av beitende dyr, fjellområder og hvite strender, så velger du Tanzania

 

Virkeliggjør drømmen om lange hvite strender, svaiende palmer, turkisblått hav og mengder med sol. Kombiner med safari i Kenya, Tanzania eller Sør-Afrika.

 

Safari og store naturopplevelser i mektige, solrike og vakre Namibia. Vi kjenner Namibia og kan gi gode reisetips! Private turer og gruppereiser.

 

Botswana er et vennlig og stabilt land. Botswana har store villmarksområder for fantastiske natur- og safariopplevelser. Mest kjent er Okavango Delta og Chobe.

 

Våre internasjonale gruppereiser er for eventyrlystne i alle aldre. Hver dag byr på nye, spennende opplevelser. Mange utreiser hver måned.

 

Zanzibar i det Indiske Hav har hvite strender, klart turkisblått hav og spennende historie. Zanzibar er også kjent som Krydderøya.

 

Victoriafallene er Zimbabwes mest kjente attraksjon. Men Zimbabwe har også  grønt frodig landskap, spennende ruiner og viltreservater med rikt fugle- og dyreliv.