Vi skreddersyr reisen din til Afrika! Her er noen av våre reisemål

Vi tilbyr safari, strandferie, bryllupsreise, gruppereiser, fotturer, camping og rundreiser. Vi kan arrangere DIN drømmereise. HibiscusReiser er en norsk reiseoperatør som har vært i markedet siden 2010. Vi har reist mye i Afrika og Det Indiske Hav og kjenner reisemålene godt. Vi har mange «ferdige» programmer, privat eller i gruppe med andre, men lager gjerne et spesielt program for deg. Våre viktigste reisemål finner du i presentasjonen nedenfor. Velkommen til Afrika!

I Kenya hører man lyden av Afrika. Kenya er et sikkert valg for et vellykket safari og spennende opplevelser, med Masai Mara som det mest kjente safari-området.

 

Drømmer du om safari, enorme villmarksområder og åpne sletter med flokker av beitende dyr, fjellområder og hvite strender, så velger du Tanzania.

 

Zanzibar i det Indiske Hav har hvite strender, klart turkisblått hav og spennende utflukter. Gode forhold for snorkling og dykking.

 

Virkeliggjør drømmen om lange hvite strender, svaiende palmer, turkisblått hav og mengder med sol. Kombiner med safari i Kenya, Tanzania eller Sør-Afrika.

 

På Mauritius finner du hvite sandstrender, turkisblått hav, blå laguner og fargerike korallrev. Høy standard og høyt servicenivå er gjennomgående på hotellene.

 

Cape Town med Table Mountain, Robben Island og vindistriktene. Garden Route, safari i Krugerparken og fotturer i dramatisk natur.

 

Botswana er et vennlig og stabilt land. Botswana har store villmarksområder for fantastiske natur- og safariopplevelser. Mest kjent er Okavango Delta og Chobe.

 

Namibia har mange høydepunkter. De største er safari i Etosha Nasjonalpark, Sossusvlei med de røde sanddynene og  byen Swakopmund der ørken møter hav.