Vi skreddersyr reisen din til Afrika! Her er noen av våre reisemål

Safari, strandferie, bryllupsreise, gruppereiser, fotturer, camping og rundreiser. Vi kan arrangere DIN drømmereise. Vi har reist mye i Afrika og på Seychellene og kjenner reisemålene godt. Vi har mange «ferdige» programmer, privat eller i gruppe med andre, men lager gjerne et spesielt program for deg. Vi har dyktige samarbeidspartnere i Afrika og legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Våre viktigste reisemål finner du i presentasjonen nedenfor. Velkommen til Afrika!

I Kenya hører man lyden av Afrika. Kenya er et sikkert valg for et vellykket safari og spennende opplevelser, med Masai Mara som det mest kjente safari-området.

 

Drømmer du om safari, enorme villmarksområder og åpne sletter med flokker av beitende dyr, fjellområder og hvite strender, så velger du Tanzania.

 

Zanzibar i det Indiske Hav har hvite strender, klart turkisblått hav og spennende utflukter. Gode forhold for snorkling og dykking.

 

Virkeliggjør drømmen om lange hvite strender, svaiende palmer, turkisblått hav og mengder med sol. Kombiner med safari i Kenya, Tanzania eller Sør-Afrika.

 

På Mauritius finner du hvite sandstrender, turkisblått hav, blå laguner og fargerike korallrev. Høy standard og høyt servicenivå er gjennomgående på hotellene.

 

Botswana er et vennlig og stabilt land. Botswana har store villmarksområder for fantastiske natur- og safariopplevelser. Mest kjent er Okavango Delta og Chobe.

 

Cape Town med Table Mountain, Robben Island og vindistriktene. Garden Route, safari i Krugerparken og fotturer i dramatisk natur.

 

Namibia har mange høydepunkter. De største er safari i Etosha Nasjonalpark, Sossusvlei med de røde sanddynene og  byen Swakopmund der ørken møter hav.

 

Victoriafallene er Zimbabwes mest kjente attraksjon. Men Zimbabwe har også grønt frodig landskap, spennende ruiner og viltreservater med rikt fugle- og dyreliv.