Happy young safari adventure children playing outdoors in the grass with binoculars and exploring together as brother and sister.

Drømmer du om å reise på safari med barna, men er du i tvil om det er en god idé? Vi har arrangert mange familie- og generasjons-reiser. Vi tenker hele tiden trygghet for våre gjester, og det er viktig for oss at de føler seg vel ivaretatt. Når vi skal arrangere en reise for en familie med barn, er det viktig å lage et opplegg som passer både stor og liten. Når du reiser med barn, får barna - utover alle naturopplevelsene - mulighet for å oppleve et land og en kultur, som er helt annerledes enn det de er vant til hjemmefra. Det pleier å gi anledning til refleksjoner og veldig mange gode timer med snakk om ulike kulturer.

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område og skuffer aldri. Avslutt med strandferie på Kenya-kysten.
Fleksible datoer.

Les mer

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på eksotiske Zanzibar. Fleksible datoer.

Les mer

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på vakre Mauritius Fleksible datoer.

Les mer

Når de varme kveldsvindene stryker inn over øya og den sorte stjernehimmelen er overstrødd med funklende stjerner, finnes det ikke noe bedre sted å være.

På Mauritius finner du hvite sandstrender, turkisblått hav, blå laguner og fargerike korallrev. Øya ligger utenfor sørøstkysten av Afrika, i det indiske hav.

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.