HibiscusReiser, spesialist på Afrika-reiser

HibiscusReiser Afrika er en ledende og kunnskapsrik leverandør av reiser til Afrika. Vi tilbyr rundreiser, fotturer, camping, familieturer, firmaturer, bryllupsreiser, strandferier og gruppereiser. Vi skreddersyr din reise til Afrika.

HibiscusReiser ble stiftet i 2010. Vi har besøkt en rekke land i Afrika og har svært gode kunnskaper om Tanzania, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Sør-Afrika, Mauritius og øyriket Bazaruto i Mosambik. Vi har unike kunnskaper om Kenya, Zanzibar og Seychellene med hovedvekt på La Digue Island etter utallige besøk. Vi er opptatt av kvalitet, og har brukt mye tid på å finne frem til overnattingssteder som vi mener tilfredsstiller kravene som norske kunder har. Vi legger vekt på god hygiene, hyggelige personale, bærekraftig turisme og gode omgivelser. Vi bruker dyktige lokale arrangører som vi kjenner godt, og med jevne mellomrom besøker vi reisemålene, hotellene og lokale samarbeidspartnere. Vi bestreber oss på å finne det opplegget som passer for deg basert på dine ønsker. HibiscusReiser er en liten turoperatør og nettopp derfor kan vi garantere unik, personlig og god service. Vi er hundre prosent norskeid.

Se tilbakemeldinger fra noen av våre kunder her

 

Reisegarantifondet
Vi er medlem i Reisegarantifondet, og du er dekket av pakkereiseloven når du reiser med oss. HibiscusReiser er hundre prosent norskeid.

Pakkereiseloven

 

Bevaring av natur, kultur og miljø – ansvarlig turisme
Ved å reise og oppleve andre land og kontinenter, kan vi øke vår forståelse og respekt for andre kulturer og miljøer. HibiscusReiser er opptatt av å støtte kulturen, miljøet og lokalsamfunnet i de områdene vi reiser til i Afrika. Vi benytter lokale samarbeidspartnere som skaper inntekter for lokalsamfunnene og har en positiv innvirkning på disse. Våre mest fornøyde kunder bor på og lokale, små hyggelige overnattingssteder. Takket være turismen har mange mennesker fra lokalmiljøene en jobb og kan forsørge sin familie.

De fleste hoteller og camper vi bruker legger vekt på å drive etter øko-prinsippet, og får sin energi fra solceller.  Safari-campene har bio-toaletter og oppvarmet regnvann i dusjen (hvis mulig). I den utstrekning det lar seg gjøre serveres lokalprodusert mat. Flere av hotellene, f.eks på Zanzibar har innredet hotellene med lokalt produserte møbler av lokale møbelsnekkere. Økoturisme betyr ikke dårligere kvalitet eller mindre komfort. Gevinsten er at naturen ikke tar skade av besøket og at lokalmiljøet vinner på det. Dersom du besøker en lokal landsby kan du støtte lokalmiljøet ved å kjøpe smykker og suvenirer som innbyggerne har laget selv eller bidra med gaver.  Når du legger igjen tips på safari-camper, lodger/hoteller, så fordeles dette blant de ansatte. Når du tipser din lokale guide, blir dette satt stor pris på.  Slik er du også med på å støtte lokalbefolkningen. Lønnsnivået i de fleste land i Afrika er lavt, og de fleste som jobber i turistnæringen baserer mye av sin inntekt på tips fra turistene. På våre safariturer benytter vi kun lokale, dyktige guider og sjåfører. En rekke land i Afrika har innført forbud mot å ta med plast inn i landet, og dermed forhindre forsøpling. Ved å respektere dette er vi alle med og bidra til et bedre miljø og en mer bærekraftig turisme når vi reiser i Afrika.

Landcruiser Afrika Safari
flower-3579338_1920