Følg oss - Tlf +47 930 74 765 / +47 950 10 024 - post@hibiscusreiser.no

HibiscusReiser, spesialist på Afrika-reiser

Vi tilbyr safari, rundreiser, fotturer, camping, familieturer, bryllupsreiser og gruppereiser i tillegg til badeferie i Mombasa, Zanzibar, Seychellene og Mauritius. Vi skreddersyr din reise til Afrika.

HibiscusReiser ble stiftet i 2010, og vi har i årenes løp besøkt en rekke land i Afrika og fått svært gode kunnskaper om Kenya med Mombasa, Tanzania med Zanzibar, Seychellene, Mauritius, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Sør-Afrika og øyriket Bazaruto i Mosambik. Vi er opptatt av kvalitet, og er nøye med å plukke ut overnattingssteder som vi mener tilfredsstiller kravene som norske kunder har. Vi bruker dyktige lokale arrangører som vi kjenner godt, og vi holder oss oppdatert på de destinasjonene vi tilbyr. Vi bestreber oss på å finne det opplegget som passer for deg basert på dine ønsker. HibiscusReiser er en liten turoperatør og nettopp derfor kan vi garantere unik, personlig og god service.

Se tilbakemeldinger fra noen av våre kunder her

 

Reisegarantifondet
Vi er medlem i Reisegarantifondet, og du er dekket av pakkereiseloven når du reiser med oss. HibiscusReiser er hundre prosent norskeid.

Pakkereiseloven

Landcruiser Afrika Safari
flower-3579338_1920