HibiscusReiser, spesialist på Afrika-reiser

HibiscusReiser Afrika er en kunnskapsrik leverandør av reiser til Afrika. Vi tilbyr rundreiser, fotturer, camping, familieturer, firmaturer, bryllupsreiser, strandferier og gruppereiser. Vi skreddersyr din reise til Afrika.

HibiscusReiser ble stiftet i 2010. Vi har besøkt en rekke land i Afrika og har svært gode kunnskaper om Tanzania, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Sør-Afrika, Mauritius og øyriket Bazaruto i Mosambik. Vi har unike kunnskaper om Kenya, Zanzibar og Seychellene med hovedvekt på La Digue Island etter utallige besøk. Vi er opptatt av kvalitet, og har brukt mye tid på å finne frem til overnattingssteder som vi mener tilfredsstiller kravene som norske kunder har. Vi legger vekt på god hygiene, hyggelige personale, bærekraftig turisme og gode omgivelser. Vi bruker dyktige lokale arrangører som vi kjenner godt, og med jevne mellomrom besøker vi reisemålene, hotellene og lokale samarbeidspartnere. Vi bestreber oss på å finne det opplegget som passer for deg basert på dine ønsker. HibiscusReiser er en liten turoperatør og nettopp derfor kan vi garantere unik, personlig og god service. Vi er hundre prosent norskeid.

Se tilbakemeldinger fra noen av våre kunder her

 

Reisegarantifondet
Vi er medlem i Reisegarantifondet, og du er dekket av pakkereiseloven når du reiser med oss. HibiscusReiser er hundre prosent norskeid.

Pakkereiseloven

DSC_0449
Landcruiser Afrika Safari