A,Happy,Traveler,Couple,In,White,Summer,Clothing,Walks,Down

Bryllupsreiser

Drømmer dere om bryllupsreise i Afrika? Hva med safari spekket med opplevelser før dere flyr til ett av våre reisemål i Det indiske Hav. Sør-Afrika med storbyferie, vinsmaking og safari er også et alternativ til en vellykket og romantisk reise. På bryllupsreisen er det som regel noe ekstra i vente på de fleste hotellene, kanskje i form av champagne og frukt ved ankomst, en romantisk middag, SPA-behandling eller tilsvarende. Kontakt oss for en skreddersydd og minnerik bryllupsreise.

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på eksotiske Zanzibar. Fleksible datoer.

Les mer

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på vakre Mauritius Fleksible datoer.

Les mer

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område og skuffer aldri. Avslutt med strandferie på Seychellene, et tropisk paradis i Det indiske hav. Fleksible datoer.

Les mer

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område og skuffer aldri. Avslutt med strandferie på Kenya-kysten.
Fleksible datoer. .

.

Les mer

Storbyferie i Cape Town, vinsmaking og piknik i vindistriktene, hvite strender og småbyidyll i Camps Bay. Safari i Pilanesberg National Park. Malariafri reise. Privat reise. Ikke gruppe.

Les mer

Kombiner safari i Krügerparken med strandferie på Nosy Be, Madagaskar. Privat reise. Ikke gruppe.
.

.

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.