A,Happy,Traveler,Couple,In,White,Summer,Clothing,Walks,Down

Bryllupsreiser

Drømmer dere om bryllupsreise i Afrika? Hva med safari spekket med opplevelser før dere flyr til ett av våre reisemål i Det indiske Hav. Eller kanskje bare en ren sol- og badeferie på Zanzibar, Seychellene eller Mauritius. Sør-Afrika med storbyferie, vinsmaking og safari er også et alternativ til en vellykket og romantisk reise. På bryllupsreisen er det som regel noe ekstra i vente på de fleste hotellene, kanskje i form av champagne og frukt ved ankomst, en romantisk middag, SPA-behandling eller tilsvarende. Kontakt oss for en skreddersydd og minnerik bryllupsreise.

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på eksotiske Zanzibar. Fleksible datoer.

Les mer

Få andre parker i Afrika man måle seg med Masai Mara, Kenya i safari-opplevelser. Avslutt med strandferie på vakre Mauritius Fleksible datoer.

Les mer

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område og skuffer aldri. Avslutt med strandferie på Seychellene, et tropisk paradis i Det indiske hav. Fleksible datoer.

Les mer

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område og skuffer aldri. Avslutt med strandferie på Kenya-kysten.
Fleksible datoer.

Les mer

Storbyferie i vakre Cape Town med vinsmaking og Big Five luksus safari. Passer for voksne gjester. Malariafrie områder.

Safari i Ngorongoro-krateret, Tarangire, Lake Manyara kjent for store flokker med flamingoer og Serengeti byr på verdens mest fantastiske dyre- og natur opplevelser.

Les mer

Når de varme kveldsvindene stryker inn over øya og den sorte stjernehimmelen er overstrødd med funklende stjerner, finnes det ikke noe bedre sted å være.

På Seychellene virkeliggjør du drømmen om lange hvite sandstrender, svaiende palmer, turkisblått hav og mengder med sol. .

På Mauritius finner du hvite sandstrender, turkisblått hav, blå laguner og fargerike korallrev. Øya ligger utenfor sørøstkysten av Afrika, i det indiske hav.

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.