Masai Mara 3-4 dager safari & Mauritius

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område med et rikt dyreliv hele året. Mauritius lokker med hvite strender og turkisblått vann. Korallrevene som omkranser Mauritius gir fine forhold for snorkling og for dykking. Høy standard og høyt servicenivå er gjennomgående på hotellene. Privat safari med engelsktalende guide/sjåfør. Fleksible datoer.

Pris pr person i dobbeltrom fra kr 21.500,-
Tillegg for flybilletter 

- Prisene kan variere med sesong, standard, varighet, valutakurser og antall personer.
- Vi kan formidle flybilletter.
- Familiepakker

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:

Dag 1: Utreise fra Norge
Hvis du kommer til Nairobi om kvelden, blir du møtt utenfor flyplassen av en sjåfør som kjører deg til et hotell i byen. Utflukter i Nairobi som Sheldrick Elephant Orphanage, Karen Blixen Museet, Kibera-slummen med skolebesøk, og Giraffe Center kan bestilles sammen med reisen, mot et tillegg i prisen.
Se utflukter i Nairobi her

Dag 2: Nairobi – Masai Mara med safari
Tidlig start på dagen. Hvis du har ankommet kvelden i forveien, blir du hentet på hotellet etter frokost av safari-guiden/sjåføren. Hvis du ankommer Nairobi denne morgenen, blir du møtt av guide/sjåfør utenfor flyplassen og dere kjører direkte til Masai Mara, ett av Afrikas mest dyretette safari-områder. Masai Mara ligger på bunnen av Great Rift Valley og utgjør den nordlige delen av det enorme Serengeti-Mara økosystemet, Afrikas ultimate naturreservat, og en av Kenyas og Afrikas mest populære parker på grunn av den store konsentrasjonen av dyr. Her er du garantert fantastiske safari opplevelser og det er store sjanser for å se alle Big Five; løve, leopard, elefant, bøffel og neshorn. Det er noen timer å kjøre, men mye å se underveis. Du passerer små landsbyer og fargerike markeder og får se og oppleve mye av livet langs landeveien i Kenya. Vi satser på å være fremme til lunsj, og allerede samme ettermiddag er det mulighet for et game drive (safari). I Masai Mara anbefaler vi at du bor i en camp. Teltene har god komfort med dusj og wc inne og med en god seng, ofte med myggnett. De er gjerne bygget litt opp fra bakken og har private terrasser/uteplasser. De fleste campene ligger nær en elv, hvor du kan oppleve å se flodhester, krokodiller, og dyr som kommer for å drikke. Det er en spennende opplevelse å sove i telt på savannen med alle lydene fra Afrika rett utenfor telt-duken. Akkurat slik safari skal være.
Inkludert i dag: Frokost, lunsj og middag.
Transport etappe med bil ca. 5-6 timer.

Mot tillegg i prisen kan du fly Nairobi-Masai Mara

Dag 3-4: Safari i Masai Mara
Siden du har privat safaribil, kan du selv være med å bestemme programmet for de neste dagene i Masai Mara. Dette blir du enig med guiden om underveis. Vi anbefaler minst ett tidlig morgen- safari før frokost. Morgenen er ofte den beste tiden for safari. Da er dyrene fortsatt aktive etter natten, og det er mye liv på savannen. Å se soloppgangen over Masai Mara bør du ikke gå glipp av. Du er tilbake i campen for en sen frokost og kan nyte roen på din private terrasse, kanskje besøke en masai landsby for å oppleve denne kulturen på nært hold eller være med på et nature walk hvis campen tilbyr dette. Du kan også velge å ta et hel dags safari i Masai Mara. Masai Mara er stort, og et hel dags safari kan by på mange og uforglemmelige høydepunkter. Da sørger guiden for medbragt lunsj fra campen. Dersom du ønsker en tur i varmlufts-ballong tur, anbefaler vi at dette bestilles sammen med reisen. Varmlufts ballongsafari starter grytidlig, slik at du får med deg soloppgangen. Det avsluttes med champagnefrokost på savannen.
Inkludert i dag: Frokost, lunsj og middag.

Dag 5: Retur til Nairobi
I dag har du den siste safarituren i Masai Mara før transport tilbake til Nairobi. Det er mulig å fly tilbake. Det er også mulig å utvide reisen med flere dager på safari. Overnatting i Nairobi.
Inkludert i dag: Frokost.
Transport etappe med bil ca. 5-6 timer

Dag 6: Fly til Mauritius for 5 netter eller mer
Flybillett Nairobi - Mauritius er inkludert. På Mauritius blir du møtt av vår representant for transport til ditt hotell. Øya er kjent for gode forhold for snorkling og dykking. På Mauritius kan du velge mellom mange spennende utflukter.

Oppholdet på Mauritius kan kortes ned eller forlenges etter ønske. I dette reiseforslaget er det inkludert 5 netter på 4* hotell på stranden, i standard rom med frokost.

Dagen for hjemreise:
I god tid før flyavgang blir du kjørt til flyplassen på Mauritius.

 

Eksempel på bosteder på safari:
Loyk Mara Camp
Zebra Mara Plains
Basecamp Masai Mara 
Eagle View Camp
Losokwan Camp

Hotelleksempler Mauritius:

3* Veranda Palmar Beach Hotel
3* Veranda Grand Baie Hotel & Spa

4* La Pirogue Sun Resort 
4* The Sands Suites & Resort
4* Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 
4* C Mauritius
4* Mauricia Beachcomber Resort & Spa
4* Victoria Beachcomber Resort & Spa
4* Preskil Island Resort 
4* Salt of Palmar

5* Victoria for 2 
5* Paradise Cove Boutique Hotel
5* Sofitel Mauritius L'Impérial Resort & Spa Hotel
5* Constance Belle Mare Plage

 

Prisen inkluderer:
- Transport i safaribil
- Alle måltider på safari og ellers som beskrevet
- Drikkevann i safaribilen
- Flybilletter til Mauritius etter safari
- Flyplass transfer
- Alle skatter og nasjonalpark avgifter
- Flying Doctor Emergency Cover (forsikring som sikrer fly ut av safari parkene i tilfelle alvorlig sykdom/skade)
- Overnattinger som beskrevet

Prisen inkluderer ikke:
- Visum til Kenya 50 USD pr. person
- Tips til guiden
- Varmlufts ballongtur i Masai Mara
- Besøk i Masai landsby
- Drikkevarer (unntatt på all inclusive hotellene)
- Avbestillings- og reiseforsikring
- Vaksiner, der dette er nødvendig
- Måltider som ikke er nevnt i programmet
- Enkeltromstillegg

 

Transport etappene er gitt med forbehold. Det kan oppstå forsinkelser på grunn av stor trafikk, veiarbeid og lignende. Bostedene i tilbudet er basert på at det er ledig kapasitet ved bestilling.

Deck chairs under umrellas and palm trees on a tropical beach
Zebra-Masai-Mara-Safari-
Safari_Giraff
IMG_5780
Indian ocean. Underwater world- Turtle and fishes
shutterstock_762359380
shutterstock_354451190

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.