IMG_5780

Masai Mara & Mauritius

Masai Mara er Kenyas mest kjente safari-område med et rikt dyreliv hele året. Mauritius lokker med hvite strender og turkisblått vann. Korallrevene som omkranser Mauritius gir fine forhold for snorkling og for dykking. Høy standard og høyt servicenivå er gjennomgående på hotellene. Privat safari med engelsktalende guide/sjåfør. Fleksible datoer.

Pris pr person i dobbeltrom fra kr 32.000,-
Tillegg for flybilletter fra Norge tur/retur. Kan kjøpes hos oss.
Du kan endre lengden på reisen med flere eller færre dager.
Prisene kan variere med type rom, sesong, standard, varighet, valutakurser og antall personer.
Familiepakker

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:
Dag 01: Utreise fra Norge. Ankomst Nairobi, Kenya
Dag 02: Masai Mara
Dag 03: Masai Mara
Dag 04: Masai Mara
Dag 05: Nairobi
Dag 06: Mauritius 5 netter eller mer
Dag 11: Hjemreise eller utvide med flere dager

 

Dag 1: Utreise fra Norge. Ankomst Nairobi, Kenya
Du blir møtt utenfor flyplassen av en sjåfør fra HibiscusReiser, som kjører deg til et hotell i byen og informerer om når du vil bli hentet neste morgen. Dette er våre hoteller i Nairobi:

Four Points by Sheraton
Tamarind Tree Hotel
Fair Acres Guesthouse

Du kan bestille utflukter i Nairobi til Sheldrick Elephant Orphanage (elefantbarnehjemmet), Karen Blixen Museet, Kibera-slummen med skolebesøk, Giraffe Center eller Nairobi National Park. Dette må bestilles sammen med reisen, slik at vi kan sette av tid til det i programmet. Du kan også prøve en av Nairobis restauranter, f.eks. velkjente og populære Carnivore Restaurant som serverer kjøttretter av krokodille, struts, kudu, sebra og andre eksotiske arter i tillegg til mer vanlige kjøttretter. For vegetarretter kan vi anbefale Tamambo Karen Blixen Restaurant.

Dag 2: Masai Mara Game Reserve
Det blir en tidlig start på dagen. Vår representant kommer til hotellet og gir en kort orientering om safarituren. Deretter blir du hentet av safari-guiden/sjåføren. Dersom flyet ditt lander om morgenen, kan du velge å droppe overnatting i Nairobi og kjøre direkte til Masai Mara.

Masai Mara er ett av Afrikas mest dyretette safari-områder. Den ligger på bunnen av Great Rift Valley og utgjør den nordlige delen av det enorme Serengeti-Mara økosystemet, Afrikas ultimate naturreservat, og en av Kenyas og Afrikas mest populære parker på grunn av den store konsentrasjonen av dyr. Det er noen timer å kjøre, men mye å se underveis. Vi passerer små landsbyer og fargerike markeder og du får se og oppleve mye av livet langs landeveien i Kenya. Safariopplevelsene begynner i det vi krysser inn i Masai Mara.

Du bor i den samme campen alle nettene slik at dette blir «base» og utgangspunktet for de daglige safariturene, eller «game drives» som det heter på «safari-språket». Campene vi benytter er som regel ikke inngjerdet og spesielt om natten kan du høre dyr nær teltet. Erfarne vakter sørger for at du ikke går alene etter mørkets frembrudd Teltene har god komfort med dusj og wc inne og med senger. De er gjerne bygget litt opp fra bakken og har private terrasser/uteplasser.

Om kvelden blir det ofte tent bål ute. Da er det fint å sitte ved bålet og se tilbake på dagens opplevelser. Det er noe spesielt ved å sove i telt på savannen med alle lydene fra Afrika rett utenfor telt-duken. Akkurat slik safari skal være!
Inkluderte måltider: Frokost, lunsj og middag.
Transport etappe ca. 5-6 timer.

Mot tillegg kan du fly Nairobi-Masai Mara

Her bor du (3 netter):

Mara Loyk Camp
Vi kan tilby andre camper: Klikk her 

 

Dag 3 og 4: Masai Mara Game Reserve
Du har privat safaribil, og kan i stor grad selv være med å bestemme programmet for de neste dagene i Masai Mara. Dette blir du enig med guiden om underveis. Dette gir deg stor frihet til selv å velge, men du bør få med deg morgen-safari før frokost. Tidlig på morgenen er det en helt spesiell stemning på savannen, og dyrene er ofte aktive etter natten. Å se soloppgangen over Masai Mara er en fantastisk opplevelse.

Dagene går fort på safari. Vi er som regel ute på safari hele dagen og har med lunsj. Du kan mot et tillegg besøke en lokal masai landsby for å oppleve denne kulturen på nært hold eller be om et vandre-safari med lokale masai guider. Dersom du ønsker en tur i varmlufts-ballong tur, så bør dette bestilles sammen med reisen. Varmlufts ballongsafari starter grytidlig, slik at du får med deg soloppgangen. Det avsluttes med champagnefrokost på savannen.

Inkluderte måltider: Frokost, lunsj og middag.
Her kan du lese mer om ballongtur i Masai Mara

 

Dag 5: Retur til Nairobi.
Dersom tiden tillater det, har vi den siste safarituren i Masai Mara før vi vender tilbake til Nairobi. Det er mulig å utvide reisen med flere dager på safari. Dette må du gjøre når du bestiller reisen. Vi ankommer Nairobi sent på ettermiddagen, og du sjekker inn på ett av hotellene i Nairobi. Du kan kjøpe middag på hotellet, eller vi kan ordne transport til en restaurant i byen.

Four Points by Sheraton
Tamarind Tree Hotel
Fair Acres Guesthouse

Inkluderte måltider: Frokost
Transport etappe ca. 5-6 timer
Mot et tillegg kan du fly Masai Mara-Nairobi.

 

Dag 6: Fly til Mauritius

Dere får transport til flyplassen. Flybillett fra Nairobi til Mauritius er inkludert og tar cirka 4,5 time. Der blir du møtt av en sjåfør fra vår samarbeidspartner som sørger for transport til strandhotellet.

Reiseforslaget er basert på 5 netter:
3* Veranda Grand Baie Hotel & Spa
Comfort rom med frokost.
Klikk på hotellnavnet for mer informasjon

Oppholdet kan kortes ned eller forlenges etter ønske, og du kan oppgradere til hotell med høyere standard.

Oppgradering:
4* La Pirogue Sun Resort 
5* Constance Belle Mare Plage

Dag 11: Hjemreise eller utvide med flere dager
I god tid før flyavgang blir du kjørt til fra hotellet til flyplassen.

Transport etappene er gitt med forbehold. Det kan oppstå forsinkelser på grunn av stor trafikk, veiarbeid og lignende. Bostedene i tilbudet er basert på at det er ledig kapasitet ved bestilling. Forbehold om endringer.

IMG_5780
Zebra-Masai-Mara-Safari-
SONY DSC
Safari_Giraff
Indian ocean. Underwater world- Turtle and fishes
Deck chairs under umrellas and palm trees on a tropical beach
shutterstock_762359380
shutterstock_354451190
IMG_2135

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.