????????????????????????????????????

Vi tilbyr gruppereiser i internasjonale grupper til Kenya, Tanzania, Sør-Afrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Mosambik og Malawi. Ta kontakt for dato, pris og program. Du reiser i en internasjonal gruppe med folk fra hele verden. Du kan velge mellom campingturer og turer med overnatting i hoteller og lodger/gjestehus. Engelsktalende guider. Mange utreiser hver måned. Vi har mange ulike turer med ulike leverandører som vi kjenner godt. Det koster det samme om du bestiller en tur hos oss som det koster å bestille direkte fra lokale arrangører, og du slipper dyre pengeoverføringer til utlandet. Vi har vært på flere av turene, og kan gi gode råd og tips både før booking og under planleggingen av reisen. Vi kan ordne alt det formelle - også booking av flybilletter og flyplasstransfer. Antall deltagere, type transport, standard på bosteder, varighet og transport-etapper kan variere.

Nedenfor finner du noen eksempler på noen gruppeturer, men du kan ta kontakt for gruppeturer til andre reisemål.

Last ned brosjyren fra Sunway Safaris her

Gruppereise. Flere dager går til å utforske Sør-Afrikas fantastiske natur, til fots. Swaziland, Zululand og Drakensberg. Safari i Krugerparken. Flere utreiser hver måned.

Gruppereise med mange høydepunkter. I løpet av 3 uker besøker 4 land: Sør-Afrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe. Utreiser flere ganger hver måned.

Les mer

Gruppereise. Høydepunkter: Okavango Delta, og Chobe National Park med de store elefantflokkene. Til sist Victoria-fallene i Zambia. Flere utreiser hver måned.

Kombiner Victoria Falls med en rundreise i Namibia, ett av Afrikas mest facinerende land. Den røde ørkenen, safari i Etosha, ørkenbyen mot havet – Swakopmund.
..

Les mer

Dyreliv og våtmarker i Zululand, safari i Krüger nasjonalpark, og fantastiske strender, snorkling, dykking, fiske, sol, hav og sand i Mosambik..
..

Les mer

Viktig å vite: 

- Enkeltromstillegg. Hvis du reiser alene, kan du i enkelte tilfeller slippe enkeltromstillegg dersom du er villig til å dele med en annen deltager som også reiser alene (samme kjønn).
- Vi formidler flybilletter.
- Transport kan være i ulike typer kjøretøy avhengig av tur. Be om informasjon.
- Antallet deltagere kan variere avhengig av tur. Be om informasjon.
- Standard kan variere avhengig av tur. Be om informasjon.
- Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte.
- Forbehold om justeringer i programmene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.