Følg oss - Tlf +47 930 74 765 / +47 950 10 024 - post@hibiscusreiser.no

Gruppereiser. Du reiser i en internasjonal gruppe med folk fra hele verden. Dette er turer for eventyrlystne i alle aldre. Du kan velge mellom campingturer og turer med overnatting i hoteller og lodger/guesthouses. Engelsktalende guider. Mange utreiser hver måned. Mange ulike, spennende turer! Kontakt oss slik at vi kan finne en reise som passer for deg!

Gruppereise. Flere dager går til å utforske Sør-Afrikas fantastiske natur, til fots. Swaziland, Zululand og Drakensberg. Safari i Krugerparken. Flere utreiser hver måned.

Gruppereise med safari i Sør-Afrika. Mosambik med hvite strender, snorkeling og dykking. Kulturopplevelser i Zululand og Swaziland. Flere utreiser i året.

Gruppereise med mange høydepunkter. I løpet av 3 uker besøker 4 land: Sør-Afrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe. Utreiser flere ganger hver måned.

Les mer

Gruppereise i  Ngorongoro-krateret, Tarangire, Lake Manyara kjent for store flokker med flamingoer, og Serengeti som kan by på noen av verdens mest fantastiske dyre- og natur opplevelser.

Les mer

Gruppereise. Høydepunkter: Okavango Delta, og Chobe National Park med de store elefantflokkene. Til sist Victoria-fallene i Zambia. Flere utreiser hver måned.
.

Kombiner Victoria Falls med en rundreise i Namibia, ett av Afrikas mest facinerende land. Den røde ørkenen, safari i Etosha, ørkenbyen mot havet – Swakopmund.
..

Les mer

Gruppereise. Buss med AC, og alle rom med god standard. Inkluderer de fleste av Namibias høydepunkter. Kan også arrangeres som privat tur. Flere utreiser hver måned.

Gruppereise. Det er mange høydepunkter på denne reisen, mellom Johannesburg og Cape Town. Safari, natur, kultur og storby. Flere utreiser hver måned.
.

Les mer

Ekspedisjonsturer utenfor allfarvei i Botswana, Zimbabwe, Zamiba og Malawi. Passer for den eventyrlystne, erfarne reisende.

.
Les mer

Vi har kunnskapen
Det koster det samme om du bestiller en tur hos oss som det koster å bestille direkte fra Sunway Safaris, og du slipper dyre pengeoverføringer til utlandet. Vi har vært på flere av turene, og har god kjennskap til deres produkter og kan gi gode råd og tips både før booking og under planleggingen av reisen.

Vi kan ordne alt det formelle - også booking av flybilletter og flyplasstransfer! Det er aldri mer enn 12 deltagere i disse gruppene. Varighet fra 10 til 22 dager. Vi tilbyr også overlandturer med andre arrangører i Sør-Afrika, som tilbyr kortere turer og større grupper.

Viktig å vite: 
- Enkeltromstillegg. Hvis du reiser alene, kan du slippe enkeltromstillegg dersom du er villig til å dele med en annen deltager som også reiser alene (samme kjønn).
- Prisen er basert på gjeldende valutakurs ved betaling av reisen.
- Vi formidler flybilletter.
- Transport i spesialbygget truck.
- Små grupper på maks 12 personer, minimum 4.
- Adventure tur (overland).
- Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte.
- Forbehold om justeringer i programmet.


Last ned brosjyren fra Sunway Safaris for 2020 her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA