Sunway map 2014 BTa14 agent

Botswana wild parks

14 dagers gruppereise gjennom Botswana. Høydepunkter: Chobe National Park, Okavango Delta, Magadikgadi-slettene og Moremi. Reisen avsluttes i Victoria Falls, Zimbabwe. Mange utreiser hver måned. Internasjonal gruppe med engelsktalende guide.

Se avreisedatoer og mer informasjon her

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:
[F = Frokost, L = Lunsj, M = Middag]

Dag 1; Johannesburg til Khama Rhino Sanctuary
Avreise Johannesburg klokken 06:30. Vi drar nordover til Botswana og Khama Rhino Sanctuary, som ble etablert i 1992 for  å redde det utryddelsestruede neshornet. Dette reservatet ligger i Kalahari-ørkenen, og har flere naturlige vannhull og er ”hjem” for hvite neshorn, sebra og gnu.
[L - M]

Dag 2: Maun
Vi kjører gjennom Kalahari til Maun, inngangsporten til Okavango Delta. Siden Maun i 1915 ble grunnlagt som hovedstad, har den hatt et rykte som "Wild West" byen med lokal kvegdrift og safari.
[F - L]

Dag 3 og 4: Okavango Delta
Vi reiser inn i Okavango Delta til vår avsidesliggende teltleir i hjertet av det største innlandsdelta i verden. Dette utrolige miljøet har et rikt dyreliv, blant annet bøffel, elefant og fugler, spesielt kingfishers. En av de beste opplevelsene i Okavango Delta er ekskusjonen langs kanalene i en mokoro (enkle kano). Len deg tilbake og slapp av mens dyktige guider geleider oss. I Okavango overnatter vi i villmarkscamp, i permanent teltleir under enkle forhold. Vi nyter omgivelsene og svømmer i det vakre klare vannet. Vi returnerer til Maun sent på ettermiddagen på dag 5 for et godt restaurant måltid (egen regning) .
[F - L - M]

Dag 5, 6, 7 og 8: Moremi 
Etter en avslappende kveld tar vi en åpen safaribil i Moremi Game Reserve for et fantastisk safari. Chief's Island er den største landmassen i Moremi og var tswanastammens rikeste jaktmarker, før de blir erklært en viltreservat av stammen. Vi bruker fire dager på safari, ser det rike dyrelivet, inkludert elefant, flodhest, bøffel, løve og andre dyr.
[F - L - M]

Dag 9: Makgadikgadi pans
Vi har tid til en valgfri flytur over Okavango før vi setter kursen til Nata og Makgadikgadi Pans. Når regnet kommer skjer en dramatisk endring idet tusenvis av gnu og sebra vandrer til de næringsrike gress-slettene, og flamingoene kan ses som rosa skyer i kanalene. Det er et område med lite nedbør så dette skuespillet bare varer en kort stund.
[F- L ]

Dag 10-11: Chobe Nasjonalpark
Chobe River i Botswana, vil være fokus for vårt opphold i Chobe. Chobe River renner dovent  langs den nordlige grensen av Chobe nasjonalpark, og tiltrekker seg noen av de største flokker av elefanter i Afrika. Mulighet for tidlig morgen 4WD safari i Chobe nasjonalpark. På ettermiddagen har vi båttur på Chobe River  ser å se de mektige elefant flokkene komme til Chobe River for å slukke tørsten. Et mektig syn!
[F - L]

Dag 12-13: Victoria Falls
Vi besøker "Mosi oa Tunya" eller "røyken som tordner" - Victoria Falls. Disse praktfulle fall er ett av de syv naturlige underverkene i verden. The Victoria Falls Bridge ble bestilt av Cecil John Rhodes i 1900, og ble fullført av 1905. Det spenner over det imponerende juvet. Strikkhopp fra broen er mulig, men høyden over grunnen er hele 111 meter. De som ønsker noe mer avslappende, kan velge et cruise på den mektige Zambezi elven (egen regning).
[ F ]

Dag 14: Victoria Falls – tur avsluttes
Turen avsluttes etter frokost.
[ F ]

 

Viktig å vite:
- Vi formidler flybilletter.
- Små grupper på maks 12 personer, minimum 4.
- Adventure tur (overland).
- Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte.
- Forbehold om justeringer i programmet.

Sunway map 2014 BTa14 agent
Sunway Botswana Okavango mokoro load ( Silvia Schindler)
Sunway Botswana Moremi leopard on kill Bruce Taylor 2
Sunway presentation a (6) - Kopi
Sunway San smokey fire (Gary Bowkett)

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.