Woman,Tourist,On,Safari,In,Africa,,Traveling,By,Car,With

Ønsker du en aktiv ferie, ut av safaribilen og bort fra solsenga? Vi har flere former for aktiv ferie i Afrika, med fotturer, fjellturer, øyhopping og sykkelturer. På våre sol- og bad reisemål i Det indiske hav samarbeider vi med større hoteller som har meget bra SPA-avdeling og velutstyrte trimrom. På Zanzibar, som er vårt desidert mest solgte reisemål, har vi et samarbeid med strandhoteller som tilbyr yoga, aerobics og andre ulike daglige aktiviteter. Dykking, paddle-board, kitesurfing tilbys også. De kilometer lange strendene inviterer til gå-turer, jogging og ballspill. På våre sol- og bad reisemål har vi dessuten er stort utvalg av dagsturer du kan melde deg på. Ta kontakt med oss for mer informasjon, og for en skreddersydd aktiv ferie.

Gruppereise. Flere dager går til å utforske Sør-Afrikas fantastiske natur til fots. Safari i Krugerparken.
.

Les mer fra € 1.950,-

Ønsker du en aktiv ferie med yoga, sykkelturer, trening og vannsport? I så fall er Zanzibar et godt valg. Vi kan skreddersy en aktiv ferie på Zanzibar.

Les mer

Dette er turen for deg som ønsker å oppleve Kenya både til fots, på sykkel og i safaribil. Store muligheter for å se the Big Five. Fleksible datoer.

Seychellene består av mange ulike øyer. Øyhopping er derfor en fin måte å oppleve Seychellene på. Vi kjenner de ulike øyene og kan skreddersy et opplegg for deg..

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.