DCIM100GOPROGOPR7129.

Varmluftsballong

Tur i varmluftsballong koster USD 460,- pr person (Masai Mara Kenya) og 599,- (Serengeti, Tanzania)

Barnerabatter. Forbehold om prisendringer. Bestilles sammen med reisen, og betales når resten av reisen skal betales. Beløpet vil da bli fakturert i norske kroner, basert på valutakursen den dagen faktura sendes ut.

Mens det fortsatt er mørkt, blir dere hentet fra campen for transport til «ballong-flyplassen». Det er flere ballonger som skal «ta av» og størrelsen på kurvene (antall deltagere pr kurv) kan variere. Pilotene vil instruere deltagerne før avgang om sikkerhetsrutiner osv.

Kjenn hvordan det kribler forventningsfullt i magen når du ser den kjempemessige ballongen bli blåst opp med varmluft, og ikke minst når ballongen med deg om bord tar av fra bakken og svever lydløst over savannen, høyt over en flokk elefanter eller giraffer mens solen langsomt stiger opp i horisonten. Ballongen går cirka 150 meter over bakken, men dette varierer en del i løpet av turen. Av og til senkes høyden nesten ned til bakkenivå før den stiger på nytt.

 Selve turen i ballongen varer vanligvis i rundt en time. Det er en magisk opplevelse å sveve lydløst over savannen mens himmelen farges av soloppgangen. Det kan variere hvor mange personer det er plass til i kurven, men vanligvis mellom 10 og 20 personer. Å fly luftballong egner seg også for personer med høyde- eller flyskrekk. Bevegelsene i kurven er rolige.

Etter ballongferden venter sjåføren for å kjøre dere til frokost. Det er dekket et langbord på savannen, med champagne for de som ønsker det.

Må bestilles i god tid før avreise.

DCIM100GOPROGOPR7129.
rhdr