Safari 3 dager & Zanzibar

Et 3 dagers safari uten for lange transport etapper. Passer for familie med yngre barn. Du besøker Ngorongoro-krateret som et ett av Afrikas mest kjente viltområder, Lake Manyara - kjent for flamingoer, og Tarangire med mulighet for å se store elefantflokker. Zanzibar lokker med hvite strender og turkisblått vann. Gode muligheter for snorkling og dykking. Privat safari med engelsktalende guide. Fleksible datoer.

Pris pr person fra kr 18.900,-
Tillegg for flybilletter

- Prisene kan variere med sesong, standard, varighet, valutakurser og antall personer.
- Vi kan formidle flybilletter.
- Familiepakker

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:

Dag 1-2: Utreise fra Norge. Ankomst Tanzania.
Ved ankomsten til Kilimanjaro International Airport, blir du møtt av en av våre representanter. Gå ut av ankomsthallen og se etter en sjåfør med et skilt med ditt navn, eller Hibiscusreiser. Transport til Ilboru Safari Lodge Lodge ca en times kjøretur fra flyplassen. Måltider kan kjøpes på lodgen. Her er basseng, bar og restaurant.
1 natt på Ilboru Safari Lodge eller tilsvarende

Dag 3: Tarangire National Park
Etter tidlig frokost, blir man hentet av sjåføren/guiden som skal være med på safari de neste dagene. Guiden kjører mot Tarangire National Park. Tarangire er kjent for store flokker med elefanter. Når dere er inne i parken, vil sjåføren åpne taket på bilen slik at du bedre kan observere det fantastiske dyrelivet og naturen. Landskapet er preget av bush, savanne og gigantiske baobabtrær. Tarangire er ett av Øst-Afrikas beste muligheter for å komme nær innpå elefanter, bestanden er stor, og elefantene gjenkjenner safari kjøretøyene og bryr seg lite om dem. Men her finnes også de fleste av de dyrene man ønsker å se på safari, giraffer, løver, bøffel, antiloper, leoparder, aper, m.m. Etter safari og lunsj i Tarangire, er det blitt sen ettermiddag. Transport til overnattingsstedet for middag.
1 natt i Sangaiwe Camp eller tilsvarende
Inkludert i dag: Frokost, lunsj og middag
Transport etappe ca. 2,5 timer.

Dag 4: Lake Manyara National Park 
Etter en god frokost, har du en kort kjøretur mot Lake Manyara National Park. Lake Manyara er kjent for sin rike bestand av flamingoer. I parken finnes elefanter, giraffer, bøfler og antilope og gaseller. Manyara National Park er også kjent for løver som liker å klatre i trær, noe som er ganske uvanlig for store katter. Piknik-lunsj i parken. På ettermiddagen forlater du Lake Manyara National Park og drar til lodgen for middag og overnatting, og kanskje en dukkert i bassenget. Lodgen ligger fint til ved foten av Ngorongoro.
1 natt i Bouganvillea Lodge eller tilsvarende
Inkludert i dag: Frokost, lunsj og middag. 
Transport etappe ca. 2,5 timer. 

Dag 5: Safari i Ngorongoro krateret
Det er kun en kort kjøretur oppover i høyden mot Ngorongoro. Deretter begynner nedstigningen til kratergulvet. Kraterbunnen med de åpne slettene har et fantastisk dyreliv og er et syn for øyet. Man blir ydmyk i møtet med et så storslagent landskap. Her kan du har store sjanser for å oppleve The Big Five: Løve, bøffel, elefant, leopard og neshorn, samt en rekke andre dyrearter. Edens hage har Ngorongoro krateret med rette blitt beskrevet som. Det var en gang en stor aktiv vulkan, og var trolig så stor som Mt. Kilimanjaro. Ngorongoro er et vernet område, og derfor er det mulig å se noen av det lokale Masai folket med buskapen her. Medbragt lunsj som man spiser på en av piknik-plassene nede i krateret. På ettermiddagen, etter nok en opplevelsesrik dag, forlater du Ngorongoro. Transport tilbake til Arusha i tide for middag.
1 natt på Ilboru Safari Lodge eller tilsvarende
Inkludert i dag: Frokost, lunsj og middag
Transport etappe ca. 3-4 timer

Dag 6: Fly til Zanzibar for 5 netter eller mer
Du hentes av sjåføren og kjøres til flyplassen i god tid før flyavgang til Zanzibar. Flybillett til Zanzibar er inkludert. På Zanzibar blir du møtt av vår representant og blir kjørt til ditt hotell. Øya er kjent for gode forhold for snorkling og dykking. Tilbring dagene på stranden og med valgfrie utflukter. Besøke en krydderfarm, utforske hovedstaden Stone Town med sine fremmedartede dufter, markeder, smale smug og gamle, verneverdige bebyggelse. Her møter du en blanding av indisk, arabisk og afrikansk kultur. Det er en fasinerende gammel by. Du kan gjerne bo her en natt eller to - eller kanskje hele oppholdet? Dersom du vil bo sentralt, nær restauranter, markeder og et yrende folkeliv, så kan du f. eks. bo på Tembo Hotell, som ligger sentralt i Stone Town, og på stranden. Hotellet har også basseng. Be oss om tilbud på dette.

Oppholdet på Zanzibar kan kortes ned eller forlenges etter ønske. I dette reiseforslaget  er inkludert 5 netter på 3* hotell på stranden, i standard rom med frokost.

Dag 11: Hjemreise
4 timer før flyavgang blir du kjørt til flyplassen på Zanzibar. Fra Stone Town 3 timer før.

 

Se utflukter på Zanzibar her

 

Hotelleksempler Zanzibar: 
3* Langi Langi Bungalows
3* Flame Tree Cottages
3* Mwezi & La Luna
3* Villa Kiva Boutique Hotel
3* Zanzibar Retreat Hotel
3* Sharazad Boutique Hotel
3* Mahali Zanzibar

4* Diamond Mapenzi Beach Resort
4* The Z Hotel
4* Sandies Baobab Beach Resort
4* Uroa Bay Beach Resort
4* Breezes Beach Club & Spa

5* Riu Palace Hotel
5* Gold Zanzibar Beach House & Spa Hotel
5* Royal Zanzibar Beach Resort
5* Zuri Zanzibar
5* Baraza Resort & Spa

Stone Town:
3* Tembo Hotel
4* Zanzibar Serena Inn

 

Prisen inkluderer: 
- Transport i en 4x4 safari kjøretøy
- Alle måltider på safari
- Drikkevann i safaribilen
- Flybilletter til Zanzibar
- Flyplass transfer Nairobi og Zanzibar.
- Alle nasjonalpark avgifter
- Flying Doctor Emergency Cover (forsikring som sikrer fly ut av safari parkene i tilfelle alvorlig sykdom/skade)

Prisen inkluderer ikke:
- Visum til Tanzania 50 USD pr. person.
- Tips til guiden
- Varmlufts ballongtur i Masai Mara
- Besøk i Masai landsby
- Drikkevarer (unntatt på all inclusive hotellene)
- Avbestillings- og reiseforsikring
- Vaksiner, der dette er nødvendig
- Måltider som ikke er nevnt i programmet
- Enkeltromstillegg
- Hotellskatt Zanzibar 1 USD pr person pr natt betales direkte til hotellet

Transport etappene er gitt med forbehold. Det kan oppstå forsinkelser på grunn av stor trafikk, veiarbeid og lignende. Bostedene i tilbudet er basert på at det er ledig kapasitet ved bestilling.

coconut-1577282_1920
zebras-765885_1920
SONY DSC
beach-2036446_1920
SONY DSC
zanzibar-2130807_1920
lion-565820_1920
SONY DSC
IMG_3204

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.