Beautiful elephants during safari in Tarangire National Park, Tanzania with trees in background.

En uke i Tanzania

Her får du en drøy uke i Tanzania med safari i Tarangire Nationalpark, og god tid til å «lande» på Zanzibar etterpå. På Zanzibar kan du dra på spennende utflukter, snorkle, dykke eller bare slappe av på stranda. Privat safari med engelsktalende guide. En ideell reise fra lørdag til lørdag, men datoene er fleksible og du kan endre lengden på reisen med flere eller færre dager.

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:
Dag 01: Utreise fra Norge
Dag 02: Ankomst Tarangire, Tanzania
Dag 03: Tarangire safari
Dag 04: Tarangire safari. Fly til Zanzibar 4 netter
Dag 08: Hjemreise eller utvide med flere dager.

 

Dag 1: Utreise fra Norge

 

Dag 2: Ankomst Tarangire National Park, Tanzania
Ved ankomsten til Kilimanjaro International Airport, blir du møtt av en av våre representanter som vil orientere litt om de neste dagene. Deretter forlater du flyplassen sammen med guiden/sjåføren som skal være med deg på denne safarituren de neste dagene. Vi kjører til Tarangire National park. Her kan du slappe av etter en lang reise. Campen ligger inne i Tarangire National Park og er ikke inngjerdet, så bli ikke overrasket om du ser dyr rundt campen eller fra din egen private terrasse.
Her bor du (2 netter):  Tarangire Tortilis Camp
Inkluderte måltider: Lunsj (om du ankommer i tide) og middag
Transport etappe cirka 3 timer

 

Dag 3: Tarangire National Park
Du har hele dagen til rådighet for safari i Tarangire. Du kan velge selv om du vil dele inn dagen i morgen- og ettermiddags safari eller om du vil ha med lunsj og være ute på safari hele dagen. Dette kan du avtale med guiden. Landskapet i Tarangire er preget av bush, savanne og gigantiske baobab-trær. Tarangire er ett av Øst-Afrikas beste muligheter for å komme nær innpå elefanter. Bestanden er stor, og elefantene gjenkjenner safari-kjøretøyene og bryr seg lite om dem. Men her finnes også de fleste av de dyrene man ønsker å se på safari, giraffer, løver, bøffel, antiloper, leoparder, aper, og mange flere.
Inkluderte måltider: Frokost, lunsj og middag

 

Dag 4: Tarangire National Park - Zanzibar
Morgen/formiddag har du safari i Tarangire før vi forlater området og kjører tilbake til Kilimanjaro flyplass for kveldsfly til Zanzibar.
Inkluderte måltider: Frokost og lunsj
Transport etappe ca. 3 timer

Når du lander på Zanzibar blir du møtt av en sjåfør som sørger for transport til hotellet.

Hotell eksempler på Zanzibar:
3* Villa Kiva Boutique Hotel
4* The Z Hotel
4* Diamonds Mapenzi Beach
5* Gold Zanzibar Beach House & Spa

Dag 8: Hjemreise eller utvide med flere dager
I god tid før flyavgang blir du kjørt til fra hotellet til flyplassen. Oppholdet på Zanzibar kan kortes ned eller forlenges etter ønske.

 

Transport etappene er gitt med forbehold. Det kan oppstå forsinkelser på grunn av stor trafikk, veiarbeid og lignende. Forbehold om endringer.

Beautiful elephants during safari in Tarangire National Park, Tanzania with trees in background.
SONY DSC
IMG_4379
Depositphotos_10350140_L
unnamed (2)

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.