Masai Mara Eventyret 3 dager

Safari i 3 dager i Naboisho, som er et avsidesliggende og uberørt område av Masai Mara. Her slipper du å kjøre i kø og kan ha savannen nesten for deg selv. Du flyr inn til Masai Mara. Daglige safariturer i åpen bil med engelsktalende masai guide, bush-walk og nattsafari. Kan avsluttes med badeferie på Zanzibar, Mombasa eller Seychellene. Fleksible datoer.

Pris pr person fra kr 14.800,-
Tillegg for flybilletter.

- Prisene kan variere med sesong, standard, varighet, valutakurser og antall personer.
- Vi kan formidle flybilletter.
- Familiepakker

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:

Dag 1: Utreise fra Norge.
Hvis du kommer til Nairobi om kvelden, blir du møtt på flyplassen i Nairobi av en sjåfør, som kjører deg til ditt hotell i Nairobi for natten. Hvis du ønsker å besøke Sheldrick Elephant Orphanage, Karen Blixen Museet og Giraffe Center i Nairobi, kan vi bake dette inn i programmet deres, mot tillegg i prisen.

Dag 2: Fly inn til Naboisho Masai Mara. 
Frokost på hotellet.  Vi sørger for transport gjennom Nairobi, til Wilson Airport. Herfra flyr du med småfly inn til Masai Mara. Allerede under innflygningen starter safari. Fra restauranten, og fra ditt eget private, eksklusive telt har du fantastisk og helt unik utsikt over savannen og dyrelivet der. Foreløpige tellinger tyder på at Mara Naboisho Conservancy har en av de største bestandene av løver i Afrika. Reservatet har også en stor sjiraffbestand, elefanter og andre slettedyr, i tillegg til noen av de mest sjeldne dyrene i Kenya, som afrikansk villhund. Her bor du på savannen i telt med alle bekvemmeligheter, privat dusj og WC i teltet, og fantastisk utsikt over Koiyaki River.
I
nkludert frokost, lunsj og middag alle dager

Dag 3 og 4; Naboisho Masai Mara
En dag på safari starter gjerne med en safaritur i soloppgang. Morgenen er ofte en fin tid for safari. Luften er kjølig og dyrene er aktive etter natten. Ved frokost-tider vender man tilbake til campen, og da synes de fleste det er deilig å sitte på terrassen og bare skue utover savannen og kanskje lese en god bok før lunsj. Evt kan man bli med masaiene på et bush walk/fot safari. Etter lunsj er det tid før ny safari-tur og da er man ute helt til solen går ned. En av dagene forlenges turen med et nattsafari før middag. Kanskje vil du avslutte dagen med en drink på savannen i solnedgang? Da kan du bestille sundowner, og safarituren vil bli avsluttet med at dere blir møtt av et dekket bord under et akasietre - med et utvalg drikkevarer som du kan nyte mens du ser på solnedgangen. Det er også mulig å bestille bush breakfast og bush dinner. Etter middag kan man sitte ved leirbålet under Afrikas mektige stjernehimmel og oppsummere dagens opplevelser med noe å drikke, før man trekker seg tilbake til teltet sitt, til alle lydene av den afrikanske natten! Mot et tillegg kan du bestille et hel dags safari i Masai Mara. Da er du ute på safari hele dagen, medbragt lunsj. Dette må du bestille sammen med reisen.

Dag 5: Retur til Nairobi. 
Safari-eventyret er over. Etter frokost flyr dere tilbake til Nairobi og Wilson Airport. Safari kan kombineres med badeferie på Zanzibar, Seychellene eller Kenya-kysten.

 

Camper vi benytter i Mara Naboisho 
Eagle View Camp
Wilderness Camp
Leopard Hill Camp

Prisen inkluderer:
- Alle måltider på safari.
- Safariturer alle dager i åpen safaribil
- Drikkevann i safaribilen
- Nattsafari
- Bush walk
- Transport med fly Nairobi - Masai Mara - Nairobi
- Alle skatter og nasjonalpark avgifter
- Flying Doctor Emergency Cover (forsikring som sikrer fly ut av safari parkene i tilfelle alvorlig sykdom/skade)
- Overnattinger som beskrevet

Prisen inkluderer ikke:
- Visum til Kenya 50 USD pr. person
- Tips til guiden
- Varmlufts ballongtur i Masai Mara
- Besøk i Masai landsby
- Drikkevarer
- Avbestillings- og reiseforsikring
- Vaksiner, der dette er nødvendig
- Måltider som ikke er nevnt i programmet
- Enkeltromstillegg

Utflukter i Nairobi

Åpen safaribil
Waling safari
Giraff Eagle view
Eagle View
oznor

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.