Følg oss - Tlf +47 930 74 765 / +47 950 10 024 - post@hibiscusreiser.no

Utflukter i Nairobi

Sheldrick Elephant Orphanage
Dette er et hjem for unge elefanter som av ulike grunner har kommet bort fra flokken sinSenteret er kun åpent for publikum i en time hver formiddag, og da får man komme inn og se og høre mer om hvordan senteret tar vare på elefantene og jobber for at de skal komme tilbake til villmarken. På dagtid lever elefantene fritt i Nairobi National Park, som ligger helt inntil senteret. På kvelden hentes de til stallene sine for mating og for å sove. De knytter nære bånd til dyrepasserne.

https://www.sheldrickwildlifetrust.org/

Senteret er  avhengig av donasjoner for å kunne drives, så dersom man ønsker å fjernadoptere en elefant, og på denne måten bidra til å holde senteret i drift, kan dette bestilles sammen med reisen. Man får da tilgang til ettermiddagens «visitt» som kun er for «adoptivforeldre/fosterfamilier». Dere får da se stallene der de sover om natten, og kan få litt nærmere kontakt med dem, og velge ut hvem man vil adoptere. Adopsjon den første året er inkludert i prisen.

Be oss om tilbud  dersom dere ønsker å bli fosterforeldre/fosterfamilie.

https://www.sheldrickwildlifetrust.org/asp/fostering.asp

 

Giraff Center
Senteret ligger like ved, og der får dere  mulighet til nærkontakt med giraffene og kan mate og klappe dem.

https://giraffecenter.org/

 

Karen Blixen Coffee Garden
Dette er en hyggelig kafe/restaurant oppkalt etter Karen Blixen. Her kan man ha lunsj i hyggelige omgivelser innendørs eller ute i den frodige hagen.

 

Karen Blixen Museum
Om ønskelig kan man besøke Karen Blixens hjem, ved foten av Ngong Hills, kjent fra filmen «Out of Africa» med Robert Redford og Meryl Streep i hovedrollene. Museet ligger i bydelen Karen, som er oppkalt etter Karen Blixen. Huset var hennes  hjem mellom 1917 og 1931, og mye av inventaret, som hun for øvrig hadde meg seg fra Danmark, står stort sett slik i dag som det gjorde da hun forlot det i 1931.

http://www.museums.or.ke/karen-blixen/

 

Kibera slummen/skolebesøk/marked
Det er mulig å besøke et marked, eller ett av slumområdene i Nairobi, og kanskje et barnehjem eller en skole.

 

Carnivore Restaurant
Lunsj eller middag på denne velkjente restauranten i Nairobi. Der serveres eksotiske viltretter  fra struts, villsvin, krokodille, kamel, m.m:

http://www.tamarind.co.ke/restaurant.php?carnivore

 

Gi oss beskjed ved bestilling dersom du ønsker noen av utfluktene i Nairobi.

feeding-2745063_1920
ZY-Photo-2018-06-29-00000459
Depositphotos_143312787_l-2015
Children of Kibera Slum in Nairobi,Kenya