Young,Beautiful,Woman,During,Tropical,Beach,Vacation

Sol og bad i Det indiske hav

Virkeliggjør drømmen om hvite, palmekledte strender i eksotiske, tropiske omgivelser. Vi skreddersyr din sol- og badeferie i Det indiske hav: Zanzibar, Seychellene, Mauritius og Kenya-kysten. Hit kan du reise hele året, men vi har gode kunnskaper om de ulike reisemål, klimaforskjeller og hvor det er best å reise til de ulike årstider.

Når de varme kveldsvindene stryker inn over øya og den sorte stjernehimmelen er overstrødd med funklende stjerner, finnes det ikke noe bedre sted å være.

På Seychellene virkeliggjør du drømmen om lange hvite sandstrender, svaiende palmer, turkisblått hav og mengder med sol. .

På Mauritius finner du hvite sandstrender, turkisblått hav, blå laguner og fargerike korallrev. Øya ligger utenfor sørøstkysten av Afrika, i det indiske hav.

De hvite strendene ligger i vakker kontrast til det turkisblå havet, og inviterer til late soldager og spennende opplevelser.
.

En gang i tiden var Malindi en liten fiskerlandsby, men i dag er det er populært feriemål. Det finnes mange muligheter for aktiviteter og opplevelser.

Seychellene består av mange ulike øyer. Øyhopping er derfor en fin måte å oppleve Seychellene på. Vi kjenner de ulike øyene og kan skreddersy et opplegg for deg..

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.