boat on beach Mahe island, Seychelles

På Mauritius finner du hvite sandstrender, turkisblått hav, blå laguner og fargerike korallrev. Øya ligger utenfor sørøstkysten av Afrika, i Det indiske hav.  En vennlig og imøtekommende befolkning, spennende mat og et stort utvalg av aktiviteter møter deg som turist. Foruten å nyte dagene på stranden, kan du utforske øya både til lands og til vanns. Her er fine forhold for dykking og snorkling. Mauritius er et trygt reisemål. Høy standard og høyt servicenivå er gjennomgående på hotellene. Mauritius er et reisemål som passer for både barnefamilier og «voksen»-reiser. Ideelt for par på bryllupsreise. Malariafritt. Vår samarbeidspartner på Mauritius møter deg på flyplassen når du ankommer og er tilgjengelig for deg under hele oppholdet. Alle hotellene vi benytter har SPA, trimrom, strandbeliggenhet med solsenger og parasoller på stranden og rundt bassenget.

 

Våre pakker inkluderer:
- Hotellrom med frokost
- Transfer flyplass-hotell-flyplass
- Noen hoteller tilbyr all inclusive

Tillegg for flybilletter Norge-Mauritius-Norge. Kan kjøpes hos oss.
Du kan endre lengden på reisen med flere eller færre dager.
Prisene kan variere med type rom, sesong, standard, varighet, valutakurser og antall personer.
Kontakt oss for et tilbud.

Strendene på Mauritius
Øst på Mauritius, rundt Belle Mare, finner du de aller fineste strendene. Her er vannet turkisgrønt og krystallklart, strendene kritthvite og palmekledte. Perfekte forhold for snorking og dykking. Takket være korallrevene er vannet rolig. Dette er stedet for rolig tempo med soling, bading, snorkling og lange spaserturer langs stranden. Vannsport og båtutflukter tilbys også.
I Grand Baie, på nord-kysten er strendene også fine, men noe smalere enn i Belle Mare. Dette er stedet for litt shopping, restauranter og fornøyelser.  Her er kjøpesentre og suvernirbutikker. Det finnes også nattklubber, men atmosfæren er allikevel behagelig rolig.
Flic en Flac, på vestkysten, er en populær ferieby med en lang, fin sandstrand. Også her sørger korallrevet for at havet er rolig inne mot strendene.  Her er et rikt utvalg av vannsport-aktiviteter, hoteller, restauranter og butikker. Vær- og vindforhold kan variere i forhold til årstid, så kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Befolkningen på Mauritius
Mauritius fremstår som mer velutviklet enn de andre destinasjonene i den indiske hav, og er et velfungerende moderne samfunn. Indere utgjør omtrent halvparten av befolkningen. Resten er afrikanere, kinesere og europeere, primært av fransk opprinnelse.

Aktiviteter på Mauritius
Her er fine forhold for dykking og snorkling, dypvannsfiske og katamaranturer. Besøk den livlige hovedstaden Port Louis eller lei bil og dra rundt øya på oppdagelsesferd.

boat on beach Mahe island, Seychelles
Deck chairs under umrellas and palm trees on a tropical beach
Indian ocean. Underwater world- Turtle and fishes
shutterstock_354451190

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.