Z-Hotell

The Z Hotel

4* The Z Hotel   (Klikk på linken)

Beliggenhet: Hotellet ligger direkte på den fine stranden i Nungwi, nord på øya. Nungwi er det største turiststedet på Zanzibar med relativt mye folkeliv sammenlignet med andre steder på Zanzibar. Rundt hotellet finnes flere restauranter hvor man kan spise lunsj og middag, og barer. Langs den livlige stranden går folk turer, jogger og driver med ulike typer spill og vannsport. På denne siden av øya er det flotte solnedganger og fine muligheter for et sunset cruise. Aldersgrense er 16 år. Hotellet tar ikke kontanter, og alle må derfor betale med kredittkort på hotellet.

Basseng/strand: Hotellet har basseng med solsenger. Solsenger på stranden.

Fasiliteter: Hotellet har kafe, restaurant og takterrasse med bar. De fleste kveldene dekker restauranten også bord på stranden for middag.  Wifi på hele hotellet.

Opplevelser, aktiviteter, yoga: Dersom du ønsker utflukter, båtturer, snorkleturer og andre opplevelser kan du bestille dette i hotellets resepsjon eller fra vår samarbeidspartner. Fint SPA-anlegg og trimrom med utsikt over havet. Yogaplattform med drop in yogaklasser. Zanzibar Horse Club ligger kun 200 meter fra hotellet, og her kan man leie hest og ri langs stranden. Les mer her:
Les om jungle gym
Les om Spa og yoga
Les om Zanzibar horse club

Rommene: 39 rom av ulik standard. Hotellet består av fire blokker i 4 etasjer, omgitt av tropisk vegetasjon. De rimeligste rommene (deluxe garden) ligger på bakkeplan og har utsikt mot hagen og til dels ganske tett vegetasjon, men man kan betale ekstra for å få rom høyere oppe med havutsikt (deluxe sea view). For noen av disse rommene er utsikten til dels skjermet av høye palmer. Deluxe rommene er hyggelige, men små. Man kan oppgradere til en av hotellets to store suiter som ligger i toppetasjen og med god havutsikt. Det finnes også to «hytter» som har balkong som strekker seg utover stranden, men ikke med direkte utgang.  Oppgradering må du gi beskjed om når du bestiller reisen.  Alle rom har bad med dusj og WC, aircondition, balkong eller terrasse. Maks 2 personer pr rom. Ikke heis.

Måltider: Frokost er inkludert i prisen. Dersom man ønsker middag på hotellet alle dagene, kan dette forhåndsbestilles sammen med reisen.

Bryllupsreise? Si ifra ved bestilling. Hotellet spanderer en flaske boblevin ved ankomst, og lobster-middag for 2 en av kveldene, forutsatt at man booker minimum 4 netter. Dersom man booker 6 netter eller mer får man i tillegg 30 minutters par-massasje. Gjelder innen 4 måneder etter vielse. Husk å ta med kopi av vigselsattest eller annet som bekrefter dato.

Z-Hotell
The Z Hotel