Paddleboard beach people on stand up paddle board surfboard surfing in ocean sea on Big Island, Hawaii Beautiful young multi-ethnic couple, mixed race Asian woman and Caucasian man doing water sport.

Aktiv ferie Zanzibar

På Zanzibar, som er vårt desidert mest solgte reisemål, har vi et samarbeid med strandhoteller som har godt utstyrte treningsrom, tilbud om yoga, aerobics, sykkelutleie, vannsport, og andre ulike aktiviteter. De kilometer lange strendene inviterer til gå-turer, jogging og ballspill. Vi har vi også et stort utvalg av dagsturer du kan melde deg på. Ta kontakt med oss for en skreddersydd aktiv ferie på Zanzibar. Flere aktiviteter kan også bestilles på stedet.

Hos oss kan du bestille:

  • Hotell overnatting inkl. transport
  • Flybilletter
  • Måltider
  • Aktiviteter

Se aktuelle hotell på Zanzibar:
(Klikk på hotellnavnet for informasjon)

3+* Sharazad Boutique Hotel  (Jambiani, Sørøst)
Yoga, fitness, sykkelutleie og vannsport
Hotellet ligger direkte på den vakre Jambiani-stranden, sørøst på øya. Rommene er enkle og pene, med myggnett, uten AC men med vifte i taket. Brisen fra Det indiske hav sørger for at nettene absolutt er overkommelige selv i den varmeste årstiden. Ideell for de som vil ha en genuin Zanzibarsk opplevelse og ikke ønsker en stor resort med mange mennesker og høy lyd. Koselig liten restaurant/bar på stranden. Det ligger noen flere restauranter langs stranden. Solsenger på stranden og rundt bassenget. Internett fungerer stort sett ganske bra i rommene, men dette kan variere litt. Hotellet tilbyr daglig yoga, wellness og trening, og har varierte treningstilbud som man kan være med på. Det er fra  to til fire tilbud hver dag. Dersom man bestiller overnatting med helpensjon er disse aktivitetene inkludert. Dersom man kun har frokost, betaler man fra 10 dollar per klasse. Klassene som tilbys er blant annet danscefit, yoga, aerobics, aquagym, jungle gym, beach gym, div boot camps, boxing m.m. Det er også noen klasser for barn, så treningstilbudet kan egne seg for hele familien. Hotellet har et Kite & Watersport senter, og formidler aktiviteter som kitesurfing, dykking, og stand-up-paddling. Både for nybegynnere og øvede. Hotellet tilbyr også SPA-behandlinger. Mulighet for å leie sykkel. Dobbeltrom og familierom. Tillegg for havutsikt. Frokost inkludert. Lunsj og middag mot tillegg.

 

4* The Z Hotell (Nungwi, nord)
Yoga, treningsrom, jogging, vannsport
Et bra 4* hotell som ligger på stranden i Nungwi, nord på øya. Nungwi er det største turiststedet på Zanzibar. Solterrasse med basseng. Solsenger på stranden. Mulighet for strandaktiviteter. I området finnes endel restauranter. Du bor like ved landsbyen Nungwi. Aldersgrense er 12 år.   Hotellet har to hyggelige restauranter.  Barer, SPA-behandlinger, trimrom, yogaklasser. Hotellet ligger på stranden i et område med relativt mye folkeliv. Deluxe rom og suiter. 2-3 personer pr rom. Relativt små rom med AC og terrasse/balkong og wifi. Tillegg for rom mot havet (utsikten kan være forstyrret av vegetasjon). Frokost inkludert. Tillegg for middag.

 

4* Diamond Mapenzi Beach Hotel  (Kiwengwa, nordøst)
Mange ulike aktiviteter inkl. vannsport
All inklusive. Større strand-resort med beliggenhet ved stranden nordøst på Zanzibar, i Kiwengwa. Alle rom har terrasse, AC, minibar og myggnett. Fire restauranter og barer. Underholdning om kveldene, og spesielle temakvelder hvor de dekker til middag rundt bassenget eller på stranden. SPA-behandlinger. Rolig område. Privat strand. ALL-INKLUSIVE: Frokost, lunsj og middag på Palm Restaurant. Hibiscus Pool Bar og Upepo Beach bar serverer snacks, soft drinks, juice, lokale ølsorter, husets vin te, kaffe og mineralvann, samt cocktails (utvalgte sorter). Nakupenda Pizzeria Restaurant på stranden serverer pizza fra 19:30 to 21:30. Ocean Reef Beach Grill på stranden serverer lett lunsj 13:00 to 15:00. Minibar på rommene med soft drinks, lokale ølsorter og vann. Solsenger ved bassenget og på stranden. Utlån av strandhåndkler. Game rooms med Nintendo, Wifi og satellitt TV. Treningsrom åpent 9:00 to 20:00. Aktiviteter (water gym, stretching, jogging). Windsurf utstyr til utlån, kano, beach volley, beach fotball, tennisbane, dart, bordtennis.  Suli Suli a la carte restaurant med spesialitet sjømat, er ikke mer i all inklusive konseptet. Superior rom for to personer eller for familier. Inntil to barn under 12 år som deler rom med to voksne, bor gratis.

Mot tillegg er det mulig å få beach villa (bungalow) med direkte utgang til stranden. Beach villa har wifi.

 

5* Gold Zanzibar Beach House & Spa (Kendwa, nord)
Velutstyrt treningsrom og vannsport
Halvpensjon. Tillegg for all inklusive. Større elegant resort i swahili/arabisk stil med mange fasiliteter, i nord, ved Kendwa-stranden, nord på Øya, ved den kanskje beste stranden på Zanzibar. Hvit sand, klar sandbunn, turkisgrønt hav og vakre solnedganger. I motsetning til andre steder på Zanzibar, er det her mindre forskjell på høyvann og lavvann. Deluxe rom med balkong/terrasse, kjøleskap, AC, wifi og myggnett. Basseng med solsenger, fin SPA-avdeling og velutstyrt treningsrom.  Solsenger på stranden. Passer også for familier med barn. Kun 5-10 minutter med taxi til Nungwi der det finnes flere restauranter. Deluxe rom mot hagen. Inkludert frokost og middag i buffetrestauranten Kilimanjaro.

Beachsuite mot tillegg.

Det er mulig å bestille All inklusive som i tillegg til frokost og middag i buffetrestauranten, inkluderer, lunsj, vann, mineralvann, brus, lokale ølsorter, husets vin, utvalgte coctails, kaffe, espresso, cappucino og te. Minibar på rommet som fylles opp daglig. Inkluderer ikke dyre spritmerker og champagner. 20 prosent rabatt på hotellets a la carte restaurant.  

 

3* Mahali Zanzibar  (Paje, sørøst)
Populært sted for kitesurfing
Fantastisk beliggenhet direkte på den fine hvite stranden i Paje, et lite tettsted sørøst på Zanzibar. Alle 24 rom har havutsikt i 1. eller 2. etasje. Her kan du sovne og våkne til lyden av bølgene som slår mot den palmekledte stranden. Fint basseng. Solsenger og parasoller. Koselig bar/restaurant på stranden hvor man sitter med føttene i sanden. Enkel frokost er inkludert. Rommene har enkel standard, men er rene og pene og alle har terrasse eller balkong med havutsikt og møbler. Myggnetting, aircondition og kjøleskap på alle rom. Et nytt og velholdt lite hotell med vennlig atmosfære og god service. Paje er et avslappet, idyllisk og vakkert turistområde med små hoteller og gjestehus og små barer og enkle restauranter langs stranden. Det er stor forskjell på høyvann og lavvann, men det er fin sandbunn uten stener og tang. Vennlig og hjelpsom lokalbefolkning som gjerne vil slå av en prat. Et behagelig reisemål med rolige kvelder og netter og med litt mer liv og røre på dagtid. Bemerkninger: Ta med såpe/sjampo. Hotellets utvalg er begrenset. Liten varmtvannstank i hvert rom som kun er tilstrekkelig til en person, men vannet varmes raskt opp mellom hver dusj. Frokost er inkludert.

 

3* Flame Tree Cottages  (Nungwi, nord)
Yoga og vannsport
Enkelt, hyggelig familiedrevet hotell med personlig, avslappet atmosfære i rolige omgivelser på den ellers så livlige Nungwi-stranden nord på øya . Inne i hagen på Flame Tree  er det ro og fred. Hotellet tilbyr yoga hele året. Fint basseng i hagen med solsenger og parasoller. Liten strand med noen solsenger  i enden av hagen ut mot sjøen. Hvis man går et lite stykke bortover finner man bredere strender. Hotellet har 19 rom som ligger spredt i flere lave bygninger rundt hagen. Rommene har AC og myggnett, og vender mot havet, men kun noen få har litt havutsikt, da frodig vegetasjon skjermer for utsikten. Derimot har man en sval og skjermet terrasse. Noen få rom har dårlig skille mellom terrassene. Dobbeltrom, trippelrom - og familierom. Til middag dekkes bord i sanden nede mot havet. Frokost serveres på din egen privat terrasse. Wifi i fellesområder. Rommene er ganske enkle og noen til dels noe slitt, men rent og ordentlig. Uteområdene og atmosfæren er tiltalende. Kundene trives her. Eieren har hus på eiendommen. Flere restauranter i området der man kan spise lunsj og middag. Strandaktiviteter i området. Frokost inkludert. Lunsj og middag mot tillegg

 

5* Riu Palace Zanzibar (Nungwi, nord)
Velutstyrt treningsrom, sykkelutleie og vannsport
All inklusive. Stor elegant resort i swahili/arabisk stil med mange fasiliteter ved Kendwa-stranden, den kanskje beste stranden på Zanzibar. Riu er en stor hotellkjede med hoteller over hele verden. I motsetning til andre steder på Zanzibar, er det her mindre forskjell på høyvann og lavvann. Hvit sand, klar sandbunn, turkisgrønt hav og vakre solnedganger. Privat strand med solsenger. Stort bassengområde med solsenger. Trapper til stranden. Buffet-restaurant for all inklusive. Det finnes også 3 a la carte restauranter (ikke all inklusive). 5 barer, velutstyrt SPA, treningsrom, og avdeling for ulike typer vannsport inkludert: Utlån av kajakk, pedalbåt, stand-up-paddle-surfbrett, dykkerkurs i bassenget. Mot tillegg kan man bestille dykker-tur og leie sykkel. Underholdning/live music om kveldene. Hotellet har 236 velutstyrte suiter og villaer, i ulike kategorier, alle med minibar, myggnett, badekåper og  wifi. Juniorsuitene er de rimeligste rommene og vender mot hagen. Superior suiter, noen med fjern havutsikt. Villaer i ulik størrelse. Villaene har privat basseng og solsenger.  Merk at ingen rom ligger direkte på stranden, men i kort gangavstand til strand, basseng og restauranter/barer. Passer for den som vil ha høy standard og komfort.

Paddleboard beach people on stand up paddle board surfboard surfing in ocean sea on Big Island, Hawaii Beautiful young multi-ethnic couple, mixed race Asian woman and Caucasian man doing water sport.
Couple,In,Holidays,Cycling,Under,A,Blue,Sky,In,The
Fitness,On,The,Beach.
Underwater,Photography.,Red,Knobbed,Sea,Star,And,Sea,Urchins.,Zanzibar,
Man,Kitesurfer,Athlete,Jumping,While,Performing,Kite-surfing
Sharazad Zanzibar
Portrait,Of,A,Smiling,Woman,Dressed,In,Light,Summer,Clothes,
Young couple snorkeling in the honeymoon
Sailing,Boat,Passing,An,Empty,Sandy,Beach,On,A,Sunny
yoga

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.