Følg oss - Tlf +47 930 74 765 / +47 950 10 024 - post@hibiscusreiser.no

Vin, safari og Cape Town 14 dager

Storbyferie i vakre Cape Town, vin-tur med vinsmaking og overnatting i vindistriktet Stellenbosch - og spennende Big Five safari i Pilanesberg Game Reserve. Reis når det passer for deg. Det herlige med Pilanesberg er at det er en ganske ukjent perle. Du slipper å kjøre i kø med andre safari-biler. Her bor på flotte Black Rhino Lodge som ligger ved et vannhull hvor dyrene kommer for å drikke. Privat reise med engelsktalende reiseleder.

Pris pr person i dobbeltrom fra kr 24.900,-
Tillegg for flybilletter

- Prisene kan variere med sesong, standard, varighet, valutakurser og antall personer.
- Vi kan formidle flybilletter.

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:

Dag 1-2: Utreise fra Norge. Ankomst Johannesburg. Transfer til Pilanesberg National Park
Ved ankomsten til Johannesburg blir dere møtt på flyplassen av en sjåfør som kjører dere til Pilanesberg National Park, ca 2,5-3 timers transport etappe. Pilanesberg er et malariafritt safariområde, hvor vi finner alle De 5 Store (Big Five): Bøffel, elefant, leopard, neshorn og løve i tillegg til en rekke andre arter.  Dere bor på Black Rhino Game Lodge, som har utsikt mot et travelt vannhull, hvor dyrene ofte kommer for å drikke, og elefantene for å boltre seg i vannet. En typisk dag på safari starter i soloppgang, da det ofte er mest dyr å se. Te, kaffe og litt snacks serveres før 3-4 timers safari. Deretter tilbake til lodgen for en deilig brunch.  Midt på dagen er det varmt både for mennesker og dyr og da er det deilig å slappe av. Om ettermiddagen er det tid for  en ny safaritur med drinker i solnedgangen over savannen. Safariturene er i åpen bil. Det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv.

Black Rhino Game Lodge er en bortgjemt skatt mellom trærne ved foten av et gammelt vulkansk krater. Det er herfra du vil utforske et 58 000 hektar malariafritt drømmeland. Du vil oppdage magien i den afrikanske villmarken. 19 private suiter med minibar, aircondition, kaffe/te-stasjon, TV, utendørsdusj, vaskeservice, bar, restaurant og basseng.
3 netter på 4* Black Rhino Lodge
Inkludert: Frokost, lunsj  og middag

Dag 3 og 4: Pilanesberg National Park
To safariturer pr dag i tillegg til andre aktiviteter som lodgen tilbyr. Les mer her om safari i Pilanesberg  National Park.

Dag 5: Fly til Cape Town Cape Town. Transport til Stellenbosch
Transport tilbake til Johannesburg. Herfra flyr dere til Cape Town Dere blir møtt på flyplassen av en såfør, som kjører dere ut til vindistriktene. Her kan dere nyte et par dager med god mat og gode viner i Stellebosch vindistriktet. Dere overnatter på Oude Werf Hotell, er et gammelt, klassisk hotell med en velkjent restaurant med gode viner. Hyggelig hage med basseng.
2 netter på Oude Werf Hotel eller tilsvarende
Inkludert: Frokost.

Dag 6: Vintur med vinsmaking - hel dag - Stellenbosch
Utflukt til vingårder i Stellenborsch og Paarl med vinsmaking, besøk til Stellenborsch by med lunsj (måltidet betales på stedet). Dere overnatter på Oude Werf Hotell.

Dag 7: Franschhoek
Utsjekk fra Oude Werf Hotel. Transport til Franschhoek for en overnatting. Landsbyen Franschhoek (Det franske hjørnet), er kjent som landets mat- og vinhovedstad. Her finner du alleer spekket med kunstgallerier og antikvitetsbutikker, mens over 300 år gamle vingårder ligger spredt utover åsene like utenfor byen. Vinsmakingsturer, ørretfiske og fotturer er blant de lokale fritidstilbudene. Hugenottenes minnemuseum ærer byens tidligste bosettere, som flyktet fra religionsforfølgelse i Frankrike.
1 natt på Auberg Clearmont eller tilsvarende
Inkludert: Frokost

Dag 8: Transport til Cape Town for 5 netter
Ved ankomst Cape Town, blir du møtt av en sjåfør, som sørger for transport til hotellet. Cape Town blir med rette kalt for en av verdens vakreste byer. Byen ligger ved foten av majestetiske Table Mountain og byr på en rekke severdigheter. Dette er en moderne storby med hyggelige restauranter, et sjarmerende havneområde, gode shoppingmuligheter og spennende utflukter som kan bestilles som tillegg, blant annet til Robben Island, Kapp det gode håp, pingvinene ved Boulders Beach, med flere. Her er gode muligheter for aktiv ferie for de som vil ha fotturer, sykkelturer, haidykking i bur og hvalsafari. Rundt byen er det flotte strender. Vi har et stort utfluktsprogram. Benytt gjerne de røde hopp on/hopp off-bussene for sightseeing.
5 netter på Villa Rosa Guesthouse eller tilsvarende
Inkludert: Frokost
 

Husk å bestille billetter til Robben Island, i god tid før avreise.

Dag 13 og 14: Hjemreise med ankomst Norge
Transport til flyplassen i Cape Town.


Prisen inkluderer:
- Transport som beskrevet
- Måltider som beskrevet
- Flybilletter i Sør-Afrika
- Flyplass transfer
- Alle skatter og nasjonalpark avgifter
- Overnattinger som beskrevet
- Utflukter og safariturer som beskrevet

Prisen inkluderer ikke:
- Tips til guider/sjåfører
- Avbestillings- og reiseforsikring
- Vaksiner, der dette er nødvendig
- Måltider som ikke er nevnt i programmet
- Utflukter og aktiviteter som ikke er spesifisert som inkludert
- Enkeltromstillegg

Bostedene i tilbudet er basert på at det er ledig kapasitet ved bestilling.

wine-1761613_1920
overall aerial view of Cape Town, South Africa
lion-515029_1920
SONY DSC
Masai mara Kenya
elephant-2444080_1920

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.