Villa Kiva

Villa Kiva

3+* Villa Kiva Boutique Hotel  (Klikk på linken)

Villa Kiva er en av våre favoritter på Zanzibar, og er et populært hotell blant våre gjester. Dette er en herlig liten resort med deilig avslappet atmosfære. Det var opprinnelig en privat villa som nå drives som et lite hotell.  Alle rommene er derfor ulike og med hvert sitt særpreg. Villa Kiva passer for deg som ønsker å oppleve Zanzibar utenfor de store turiststedene og de store internasjonale resortene med mange mennesker, buffeer og høyt tempo. Her er verken støyende musikk, vanngym eller andre organiserte aktiviteter, men fred og ro til å lade batteriene.  Dersom du ønsker aktiviteter, er det mulig å dra på utflukter, båtturer og snorkleturer og andre opplevelser som hotellet eller vår samarbeidspartner Exotic Tours kan formidle.

Beliggenhet: Hotellet ligger direkte på den vakre Matemwe-stranden, nordøst på øya. På denne siden av øya er det vakre soloppganger og en rolig og avslappet atmosfære. Mulighet for fine gåturer langs stranden der man finner noen små og store hoteller og et lite utvalg strandbarer hvor man kan spise lunsj. Det er lite kriminalitet på Zanzibar og lokalbefolkningen er vennlige og gjestfrie og slår gjerne av en prat. Det er trygt å gå langs stranden på dagtid, men som de fleste andre turiststeder i verden anbefales det ikke å gå langs stranden om kvelden. Dersom du vil spise middag på et av de andre hotellene i området, kan hotellet ordne med taxi. Kort båttur over til Mnemba Island med fine forhold for snorkling og dykking.

Basseng/strand: Villa Kiva har to basseng med solsenger. Solsenger på stranden.

Fasiliteter: Hotellet har en hyggelig liten restaurant på stranden hvor man kan spise frokost og lunsj og se utover havet mens man bestiller noe kaldt å drikke fra Masai Bar. Det finnes en egen restaurant hvor man kan spise middag og få servert lokale og europeiske retter med inspirasjon fra det italienske kjøkken.  Denne restauranten ligger i hagen, skjermet mot vinden som kan blåse inn om kvelden. Et lite SPA hvor man kan få deilig massasje. Wifi på hele hotellet.

Rommene: 21 rom. Hotellet består av to etasjer med rom på bakkeplan eller i 2. etasje. De rimeligste rommene har utsikt mot vegetasjon, men man kan betale ekstra for å få rom med havutsikt både på bakkeplan og i 2. etasje. Dette må du gi beskjed om når du bestiller reisen. Man kan bo 2, 3 eller 4 personer sammen, litt avhengig av hva slags rom man bestiller.  Alle rom har bad med dusj og WC, aircondition, takvifte, et lite kjøleskap, safeboks, kaffe/tekoker, balkong eller terrasse/uteplass. Se alle rom-typer her

Måltider: Frokost er inkludert i prisen. For de som er på Villa Kiva 24/12 og/eller 31/12, er middag inkludert i tilbudet på disse dagene. Dersom man ønsker middag på hotellet alle dagene, kan dette forhåndsbestilles sammen med reisen.

Bryllupsreise? Si ifra ved bestilling. Mot fremvisning av vielsesattest får man en flaske boblevin ved ankomst, romantic dinner set up on the beach, og 15 prosent rabatt på SPA-behandlinger.

Villa Kiva
Villa Kiva2
Villa Kiva 3