Våre camper i Masai Mara

Loyk Mara Camp

Loyk Mara Camp ligger i Olare Orok Conservancy Natur reservat helt på grensen til Masai Mara National Reserve. I dette området er et rikt dyreliv og ofte ser man giraffer, løver, sebra, elefanter og gaseller i området. Safariturene foregår i Masai Mara National Reserve. Campen er ikke inngjerdet og har derfor vakthold kveld og natt. Teltene er av god standard med private terrasser som er bygget opp fra bakken. Noen har utsikt over åpne sletter og noen har utsikt mot bushen. Fra restaurant-teltet har man åpent utsyn over savannen og dyrelivet og kan ofte se dyr mens man spiser frokost. Alle telt har privat dusj og wc. Store familietelt finnes også. Campen består av 15 telt, resepsjonstelt og restaurant telt. Campen er kjent for god service, hyggelig og gjestfri personale og god mat. Det er viktig å være klar over at det er mye dårlige veier inn til- og i Masai Mara, noe som også kan gjelde i perioder for området rundt Loyk. Wifi i alle telt. Bush walk og bush dinner tilbys de som ønsker dette. Om kvelden samles man gjerne rundt bålet.

 

Zebra Plains Mara

Zebra Plains Masai Mara ligger i Masai Mara National Reserve. I dette området er et rikt dyreliv og ofte ser man giraffer, løver, sebra, elefanter og gaseller i området. Campen er ikke inngjerdet og har derfor vakthold kveld og natt. Teltene er av god standard med private terrasser mot savannen. Fra restaurant-teltet har man åpent utsyn over savannen og dyrelivet og kan ofte se dyr mens man spiser frokost. Her kan du oppleve fantastiske solnedganger og campen har en terrasse for nettopp dette. Alle telt har privat dusj og wc. Familietelt finnes også. Campen består av 25 telt, resepsjonstelt og restaurant-telt. Campen er kjent for god service, hyggelig og gjestfri personale og god mat. Bush walk og bush dinner tilbys de som ønsker dette.

Wifi i fellesområdene. Om kvelden samles man gjerne rundt bålet.

 

Losokwan Camp

Losokwan Camp ligger i Lemek Conservancy, et mer avsidesliggende område av Masai Mara. Dette området har strenge regler mot trafikk og belastning av miljø og dyreliv. Det finnes kun fem safaricamper i Lemek og bare disse har tillatelse til å kjøre på safari i området. Derfor slipper du å kjøre i kø med andre safaribiler, og kan ha de mest unike safari – og naturopplevelser. Det enkleste er å fly Nairobi-Lemek-Nairobi. Losokwan ligger i villmarken. Her er det rolig tempo og relativt enkel standard. I Lokoswan er også inkludert mineralvann, lokale ølsorter og husets vin, bush lunsj og sundowner. Tillegg for bush walk, nattsafari og besøk i masai landsby.  I dette området er det et rikt dyreliv og ofte ser man giraffer, løver, sebra, elefanter og gaseller i området. Campen er ikke inngjerdet og har derfor vakthold kveld og natt. Teltene er av grei standard med private terrasser mot savannen. Alle måltider er under åpen himmel så lenge været tillater det og med åpent utsyn over savannen og dyrelivet.  Alle telt har wc og «bøttedusj». Familietelt finnes også. Campen består av kun 9 telt, resepsjonstelt og restaurant-telt. Hyggelig personale som gjør alt for at kundene skal trives. Wifi i fellesområdene. Om kvelden samles man gjerne rundt bålet.

Bilde 1 og 2 er fra Loyk Mara Camp
Bilde 3 fra Zebra Plains Camp
Bilde 4 fra Losokwan Camp
Loyk Camp, Mara
Loyk Mara
Zebra Plains
Losokwan camp