Trygghetsgaranti

Nå kan du planlegge og bestille din drømmereise - uten å binde deg til noe. Du betaler ingenting nå. Du kan reservere reise for 2021, 2022 og 2023 foreløpig med full rett til gratis avbestilling. Når norske myndigheter åpner for at vi kan reise til Afrika, vil du motta en faktura fra oss som dekker forskuddet på reisen. Restbetaling er 60 dager før planlagt avreise.  Når forskuddet er betalt, er bestillingen bindende, men det er viktig å vite følgende:

Vi refunderer hele beløpet for din reise, dersom Utenriksdepartementet de siste 14 dagene før planlagt avreise, fraråder reiser til ditt planlagte reisemål. Reisen din er dekket av Pakkereiseloven fordi HibiscusReiser er medlem av Reisegarantifondet.

Du skal være trygg når du bestiller reise hos oss. Vi har dyktige samarbeidspartnere i Afrika og legger stor vekt på personlig service, smittevern, kvalitet, bevaring av miljø, kultur, natur og ressurser. På safari i Kenya og Tanzania har du og ditt reisefølge privat safaribil med dyktig sjåfør/guide. Vi følger opp fra du bestiller reisen til du kommer hjem igjen og sørger for at du får all nødvendig informasjon både før- og under reisen. Når du ankommer reisemålet blir du tatt imot av vår representant som er tilgjengelig for deg under hele reisen.

For kunder på reise er vår telefon betjent 24 timer i døgnet.

Det lønner seg å reservere plasser nå fordi pågangen er stor, spesielt for reiser i skoleferiene.

Landcruiser Afrika Safari
flower-3579338_1920