Klassisk safari 4 dager & Seychellene

Du besøker Ngorongoro-krateret som er ett av Afrikas mest kjente viltområder, Lake Manyara - kjent for store flokker med flamingoer, og Serengeti som kan by på noen av verdens mest fantastiske dyre- og natur opplevelser. På Seychellene virkeliggjør du drømmen om lange hvite sandstrender og svaiende palmer og turkisblått vann, et tropisk paradis i Det indiske hav.  Privat safari med engelsktalende guide. Fleksible datoer.

Pris pr person fra kr 33.900,-
Tillegg for flybilletter

- Prisene kan variere med sesong, standard, varighet, valutakurser og antall personer.
- Vi kan formidle flybilletter.
- Familiepakker

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:

Dag 1-2: Utreise fra Norge. Ankomst Tanzania
Ved ankomsten til Kilimanjaro International Airport, blir du møtt av en av våre representanter, og får transport til ditt overnattingssted, ca en times kjøretur fra flyplassen.
1 natt på Ilboru Safari Lodge
Oppgradering: Arumeru River Lodge

Dag 3: Lake Manyara National Park 
På morgenen etter frokost blir du hentet av guiden/sjåføren som skal være med på safari. Transport til Lake Manyara National Park, et par timers kjøring fra Arusha. Når du er inne i parken, vil sjåføren åpne taket på bilen slik at du bedre kan observere det fantastiske dyrelivet og naturen. Lake Manyara er kjent for sin rike bestand av flamingoer. I parken finnes elefanter, giraffer, bøfler og antilope og gaseller. Manyara National Park er også kjent for løver som liker å klatre i trær, noe som er ganske uvanlig for store katter. Piknik-lunsj. På ettermiddagen forlater du Lake Manyara National Park og drar til lodgen for middag og overnatting.
1 natt i Bouganvillea Lodge
Oppgradering: 
Kirurumu Tented Camp
Inkludert i dag: Frokost, lunsj og middag.

Dag 4: Serengeti National Park 
Transport til Serengeti, en av Øst Afrikas største nasjonalparker. På de enorme slettene i Serengeti Nasjonalpark kan du oppleve et fantastisk dyreliv og her er de beste muligheter for ditt livs Safariopplevelse. Flokker med elefanter, gepard, leopard, gnu, sebra, giraff, antilope, bøffel, flodhest, krokodille, ulike fugler og arter. Vi anbefaler camper med telt der du har dusj og wc i teltet, og selvfølgelig en god seng. Du hører lydene fra den afrikanske natten og får virkelig kjenne på safari-opplevelsen! Bål tennes på tunet om kvelden og her samles man og fordøyer dagens mange opplevelser og inntrykk. Akkurat slik et safari bør være! Og hva er vel mer spennende enn å høre løvene brøle og hyenene skrike om natten mens sebra og gnu gresser helt inntil teltduken! Da er du virkelig på safari!
1 natt i Tortillis Camp eller tilsvarende.
Inkludert i dag: Frokost, lunsj og middag.
Transport etappe i dag ca 2,5 time

Dag 5: Serengeti safari
Etter frokost begir vi oss ut på ny reise i Serengeti, og kanskje komme nær løver og leoparder. Vi er ute på savannen hele dagen i vår landcruiser. Piknik-lunsj i Serengeti. Varmlufts ballong tur om ønskelig, champagne frokost på savannen er da inkludert. Det er også mulig å besøke en masai landsby. Gi beskjed om disse tilleggene ved bestilling av reisen. Etter lunsj forlater du Serengeti. Transport til Ngorongoro. Lodgen ligger like ved krateret slik at du skal ha kort vei til krateret neste morgen. Besøk en Masai landsby mot et tillegg.
1 natt på Rhino Lodge
Oppgradering: Sopa Lodge
Inkludert i dag: Frokost, lunsj og middag.
Transport etappe i dag ca 2 timer.

Dag 6: Safari i Ngorongoro krateret
Tidlig frokost. Dere sjekker ut og har kun en kort kjøretur mot Ngorongoro. Dere kjører ned til kratergulvet, en nedstigning på ca 600 meter. Kraterbunnen med de åpne slettene har et fantastisk dyreliv. og er et syn for øyet. Man blir ydmyk i møtet med et så storslagent landskap. Her kan du har store sjanser for å oppleve The Big Five: Løve, bøffel, elefant, leopard og ikke minst neshorn, samt en rekke andre dyrearter. Edens hage har Ngorongoro krateret  med rette blitt beskrevet som. Det var en gang en stor aktiv vulkan, og var trolig så stor som Mt. Kilimanjaro. Ngorongoro er et vernet område, og derfor er det mulig å se noen av det lokale Masai folket med buskapen her. Medbragt lunsj som dere spiser på en av piknik-plassene nede i krateret, kanskje ved flodhest dammen. På ettermiddagen, etter nok en opplevelsesrik dag,  forlater dere Ngorongoro og kjører tilbake til Arusha i tide for middag på Ilboru Lodge.
Overnatting: Ilboru Safari Lodge
Oppgradering: Arumeru River Lodge
Inkludert i dag: Frokost, lunsj og middag
Transport etappe ca. 3-4 timer

Dag 7: Fly til Seychellene for 5 netter eller mer
Du hentes av sjåføren og kjøres til flyplassen i god tid før flyavgang til Seychellene. Flybillett til Seychellene er inkludert. På Seychellene blir du møtt av vår representant og blir kjørt til ditt hotell. Seychellene er kjent for gode forhold for snorkling og dykking. Oppholdet på Seychellene kan kortes ned eller forlenges etter ønske. I dette reiseforslaget er inkludert 5 netter på 3* hotell på Mahe nær stranden, i rom med frokost. Mot tillegg kan du velge en av de andre øyene, høyere standard og forlengelse av oppholdet. Du kan også kombinere de ulike øyene i Seychellene.

Hjemreisedagen: 
I god tid før flyavgang blir du kjørt til flyplassen på Seychellene.

 

Hotelleksempler Seychellene: 
3* Cabanes Des Anges (La Digue Island)
3* Berjaya Beau Vallon Bay Beach Resort (Mahe Island)
3* Domaine des Rochers (La Digue Island)
3* Le Sur Mer Chalets (La Digue Island)

4* Doubletree resort and spa by Hilton Allamanda (Mahe Island)  
4* Coco De Mer Hotel (Praslin Island)
4* Le Domaine de La Reserve (Praslin Island)
4* La Digue Island Lodge (La Digue Island)

4*+ Le Nautique (La Digue Island)

5* Le Domaine de L'Orangeraie (La Digue Island)
5* Constance Ephelia (Mahe Island)

 

Prisen inkluderer: 
- Transport i safaribil
- Alle måltider på safari og ellers som beskrevet
- Drikkevann i safaribilen
- Flybilletter til Seychellene etter safari
- Flyplass transfer
- Alle skatter og nasjonalpark avgifter
- Flying Doctor Emergency Cover (forsikring som sikrer fly ut av safari parkene i tilfelle alvorlig sykdom/skade)
- Overnattinger som beskrevet

Prisen inkluderer ikke:
- Visum til Tanzania 50 USD pr. person
- Tips til guiden
- Varmlufts ballongtur i Serengeti
- Besøk i Masai landsby
- Drikkevarer
- Avbestillings- og reiseforsikring
- Vaksiner, der dette er nødvendig
- Måltider som ikke er nevnt i programmet
- Enkeltromstillegg

Transport etappene er gitt med forbehold. Det kan oppstå forsinkelser på grunn av stor trafikk, veiarbeid og lignende. Bostedene i tilbudet er basert på at det er ledig kapasitet ved bestilling.

La digue (4)
SONY DSC
IMG_4707
seychelles-2893791_1920
elephants-285515_1920
turtle-1028026_1920
La digue (3)
Masai mara (1)
La digue_Forside2

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.