Mosambik & Kruger. Beach & Bush 14 dager

Gruppereise i Sør-Afrika og Mosambik. Safari og kulturopplevelser i Zululand og Krugerparken. Bush-walk i Swaziland. Mosambik med hovedstaden Maputo, tidligere også kalt Afrika Riviera - derfra til Inhambane og Bilene med fantastiske hvite strender, snorkling, dykking, fiske, sol, sjø og strand. Kontakt oss for oppdatert program med priser og datoer.

Pris pr person i dobbeltrom fra € 1.990,-
Tillegg for flybilletter fra Norge tur/retur. Kan kjøpes hos oss.

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM

Dag 1 og 2: 
Klokken 06:30. Avreise fra Johannesburg. Vi reiser inn i hjertet av KwaZulu Natal, hvor vi skal bo i Mkuzi Game Reserve, et siste fristed for den truede Black Rhino. Vi utforsker reservatet. Frokost, lunsj og middag.

Dag  3, 4, 5: 
Kosi Bay Nature Reserve dekker et område med herlige strender, fruktbare elvemunninger, mangrover, skoger og innsjøer, som vi utforske til fots. Skilpadder legger egg på strendene i sesongen november - januar. Vi besøker Kosi Bay  for å snorkle og se lokale fiskere. En lokal guide vil føre oss på en tur til en landsby der vi møter lokale Zulustammer og blir introdusert for deres kultur og skikker. Vi tilbringer 3 netter i dette spennede området. Frokost 3 dager, lunsj 3 dager, middag 2 dager.

Dag 6:
Vår leir i Hlane Game Reserve (nasjonalpark), Swaziland, er omgitt av vakre afrikanske bush-områder. Vi tar en guidet tur med en lokal ranger. Frokost, lunsj og middag.

Dag 7:
Vi entrer Mosambik ved Namaacha,  og reiser til Maputo, tidligere kjent som Lourenço Marques. Her møtes portugisiske og afrikanske kulturer i en eksotisk blanding. Maputo er kjent for utsøkt sjømat, og er en by med pulserende liv. Vi smaker på sjømat i en lokal restaurant (egen regning). Frokost og lunsj

Dag 8, 9, 10: 
Arabiske  påvirkninger er sterke i byen Inhambane, og dateres tilbake til tiden da man handlet med slaver, elfenben og gull. Vi utforsker  Inhambane og dens  200 år gamle katedral, før vi forflytter oss til Praia de Barra til vår casitas under palmene ved stranden. Dhow-turer og dykking til korallrev (egen regning). Frokst, lunsj og middag.

Dag 11:
Vi vender sørover langs kysten til byen Bilene som ligger ved bredden av Uembje lagunen. Lagunen er 8 km bred og 27 km lang med klart vann og hvite sandstrender. Vi tilbringer ettermiddagen ved å utforske lagunen med kajakk og snorkling (egen regning), og bading i det grunne, rolige vannet. Frokost og lunsj.

Dag 12,13:
Vi reiser inn i berømte Kruger National Park, Sør-Afrika, for noen spennende dager med safari, hvor vi ser  løver, sjiraffer, elefanter og mange andre dyr. Vi har rolige dager i bushen, og opplever et land glemt av tiden, en ekte afrikansk villmark. Frokost, lunsj og middag.

Dag 14:
I grålysningen reiser vi ut på safari for å se dyrene våkne til liv.  Senere på dagen kjører vi  tilbake til Johannesburg og ankommer om kvelden, sol-brune, avslappet etter livet i bushen, og  forhåpentlig klare til å vende tilbake til hverdagslivet. Frokost.

Se avreisedatoer her

 

Viktig å vite:
- Tillegg for enkeltrom
- Prisen er basert på gjeldende valutakurs ved betaling av reisen.
- Vi formidler flybilletter.
- Små grupper på maks 12 personer, minimum 4.
- Adventure tur (overland).
- Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte.
- Forbehold om justeringer i programmet.

Sunway map 2014 MOa14 agent
Bazaruto Mosambik
Sunway Botswana Moremi cub Bruce Taylor 03323
Sunway Swazi market (Bruce Taylor)

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.