2ee6f501a6569cf213987ad1c50a88aa_XL

Sol, bad & safari

I Malindi finner du lange strender med hvit, finkornet sand som ligger innenfor et beskyttende korallrev. Verdens nest lengste korallrev – 145 mil langt – ligger utenfor Kenyas kyst og byr på fantastiske opplevelser under vannflaten. Men Malindi er også utgangspunkt for safari-opplevelser i en av Kenyas eldste nasjonalparker, Tsavo. Etter noen dager med sol og bad henter vi deg for et 3 dagers safari fra Malindi. Etter safarituren kjører vi tilbake til Malindi for mer sol og bad.

Pris pr. person i dobbeltrom fra kr 10.900,-
Priseksempel gjelder for 7 netter:
- 5 netter på 3* Sandies Tropical Village, Malindi m/all inclusive
- 2 netter/3 dager på safari i Tsavo National Park med overnattinger, engelsktalende safariguide/sjåfør, transport, alle parkavgifter og alle måltider.
- Transfer flyplass-hotell-flyplass 

Tillegg for flybilletter Norge-Mombasa-Norge. Kan kjøpes hos oss.
Du kan endre lengden på reisen med flere eller færre dager.
Prisene kan variere med type rom, sesong, standard, varighet, valutakurser og antall personer.
Kontakt oss for et tilbud på denne reisen.

 Viktig å vite:
- Forbehold om prisendringer
- Tillegg for rom alene
- Familiepakker

 

Feriestedet Malindi
Byen ligger et par timers kjøring nord for Mombasa by. En gang i tiden var Malindi en liten fiskerlandsby, men i dag finnes det flere gode hoteller og restauranter her. Det finnes mange muligheter for aktiviteter og opplevelser. Like ved hotellene vi bruker i Malindi, ligger Malindi Marin Park som er perfekt for snorkling og dykking. Dersom du drømmer om havfiske, har du kommet til rett sted.

Sandies Tropical Village og Malindi Dream Garden
Du bor på 3*Sandies Tropical Village eller du kan oppgradere til 4* Dream Garden, Malindi.
Disse to hotellene utgjør en stor resort med til sammen cirka 150 deluxe rom alle med aircondition og private balkonger/terrasser. Hotellene ligger i en stor tropisk hage mot stranden. Stort bassengområde, trimrom, bordtennis, biljard, volleyball og underholdning. Buffet restaurant med all inclusive. A la carte restaurant mot tillegg. Utlån av strandhåndkler.

ALL-INCLUSIVE: Frokost, lunsj og middag. Mineralvann, kaffe, te, lokale ølsorter og husets vin. Utvalgte coctails eller 18:00.

Safari i Tsavo 3 dager/2 netter:
Fra hotellet i Malindi til Tsavo National Park er det cirka 5 timer å kjøre, så det blir tidlig avreise fra hotellet den dagen dere skal på safari. Dere er fremme til lunsj. Etter lunsj drar dere ut på safari i Tsavo og er ute til det begynner å bli mørkt. Dere overnatter på et hyggelig lodge eller i en camp. Alle rom har private dusj og WC. Neste dag har dere to lengre safariturer. Den dagen dere skal tilbake til Malindi, er det en safaritur før frokost. Tsavo er en av de eldste og største nasjonalparkene i Kenya. Tsavo East og West utgjør et område på 21.000 km2 og er dermed også en av verdens største nasjonalparker. Takket være elven som renner gjennom parken er det et rikt og variert dyreliv i Tsavo East. Det er mulighet for å se løver, leopard, gepard, sebra, giraffer, antiloper, kudu, oryx, hyener, struts, gaseller, bøfler, store flokker elefanter og mange mer. Videre er parken også et paradis for fugleinteresserte.

Restauranter
Hotellene vi benytter ligger litt utenfor Malindi by, men dersom du ønsker å prøve en av restaurantene der, tar det ca. 5 minutter med taxi. Det finnes et lite utvalg av gode restauranter der, om man vil ut og spise et annet sted.  Malindi er kjent for sine velsmakende fiskeretter. Vanlige fiskesorter er marlin, blåfisk, tunfisk, hai og sverdfisk. Fisk og skalldyr er en spesialitet ved kysten, men enkelte steder kan man også få sebra, giraff, krokodille og antilope. Alle våre hoteller der tilbyr imidlertid all inclusive og de fleste spiser alle måltidene på hotellet. Dersom man ønsker å utforske byen anbefaler vi at dere tar en taxi til en anbefalt restaurant, eller en guidet tur i Malindi. 

Strender
Det er stor forskjell mellom flo og fjære, noe som påvirker strendenes bredde og korallrevets synlighet. Havbunnen kan enkelte steder være noe steinete og sjøpinnsvin kan forekomme, som gjelder mange steder ved Det Indiske Hav. Tidvis skylles det opp en del sjøgress på strendene, som ikke blir fjernet ettersom det utgjør en del av det økologiske kretsløpet. Hotellene vi benytter har anlagt store palmekledte strandplatåer med hvit sand, solsenger og parasoller. Når lavvannet gjør det vanskelig å bade i sjøen, er det fint å ha et bra bassengområde å ty til. Det er også solsenger og parasoller rundt bassengene.

Aktiviteter og opplevelser
Shopping og uteliv er begrenset i Malindi. Hotellene tilbyr ofte underholdning om kveldene. Tennis- og squashbaner finnes, og det ligger en 18-hulls golfbane mellom Bamburi og Malindi. Det er mulig å ta en utflukt til Mombasa. Her venter menneskemylder, markeder og basarer. Byen er Kenyas nest største og en viktig havneby, med en historie som strekker seg langt tilbake i tid. Det reflekteres bl.a. i arkitekturen i den gamle arabiske bydelen, i det portugisiske fortet, Fort Jesus, og i det gamle markedet. Flere utflukter kan bestilles fra hotellet.

2ee6f501a6569cf213987ad1c50a88aa_XL
sandies_homepage_slideshow2
gallery_spa21
oznor
SONY DSC
SONY DSC

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.