sandies_homepage_slideshow2

Her finner du lange strender med hvit, finkornet sand som ligger innenfor et beskyttende korallrev. Verdens nest lengste korallrev – 145 mil langt – ligger utenfor Kenyas kyst og byr på fantastiske opplevelser under vannflaten. Feriestedet Malindi ligger et par timers kjøring nord for Mombasa by. En gang i tiden var Malindi en liten fiskerlandsby, men i dag finnes det flere gode hoteller og restauranter her. Det finnes mange muligheter for aktiviteter og opplevelser. Like ved hotellene vi bruker i Malindi, ligger Malindi Marin Park som er perfekt for snorkling og dykking. Dersom du drømmer om havfiske, har du kommet til rett sted.

Hotell eksempler i Malindi:
3* Sandies Tropical Village, Malindi
4* Malindi Dream Garden, Malindi


Strender
Det er stor forskjell mellom flo og fjære, noe som påvirker strendenes bredde og korallrevets synlighet. Havbunnen kan enkelte steder være noe steinete og sjøpinnsvin kan forekomme, som gjelder mange steder ved Det Indiske Hav. Tidvis skylles det opp en del sjøgress på strendene, som ikke blir fjernet ettersom det utgjør en del av det økologiske kretsløpet. Hotellene vi benytter har anlagt store palmekledte strandplatåer med hvit sand, solsenger og parasoller. Når lavvannet gjør det vanskelig å bade i sjøen, er det fint å ha et bra bassengområde å ty til. Det er også solsenger og parasoller rundt bassengene.

Aktiviteter og opplevelser
Shopping og uteliv er begrenset i Malindi. Hotellene tilbyr ofte underholdning om kveldene. Tennis- og squashbaner finnes, og det ligger en 18-hulls golfbane mellom Bamburi og Malindi. Det er mulig å ta en utflukt til Mombasa. Her venter menneskemylder, markeder og basarer. Byen er Kenyas nest største og en viktig havneby, med en historie som strekker seg langt tilbake i tid. Det reflekteres bl.a. i arkitekturen i den gamle arabiske bydelen, i det portugisiske fortet, Fort Jesus, og i det gamle markedet. Flere utflukter kan bestilles fra hotellet.

Restauranter
Hotellene vi benytter ligger litt utenfor Malindi by, men dersom du ønsker å prøve en av restaurantene der, tar det ca. 5 minutter med taxi. Det finnes et lite utvalg av gode restauranter der, om man vil ut og spise et annet sted.  Malindi er kjent for sine velsmakende fiskeretter. Vanlige fiskesorter er marlin, blåfisk, tunfisk, hai og sverdfisk. Fisk og skalldyr er en spesialitet ved kysten, men enkelte steder kan man også få sebra, giraff, krokodille og antilope. Alle våre hoteller der tilbyr imidlertid all inclusive og de fleste spiser alle måltidene på hotellet. Dersom man ønsker å utforske byen anbefaler vi at dere tar en taxi til en anbefalt restaurant, eller en guidet tur i Malindi.

Safari
Vi kan arrangere safari med overnatting i Tsavo National Park mens du er i Malindi. Kontakt oss for pris og flere detaljer

sandies_homepage_slideshow2
gallery_spa21
2ee6f501a6569cf213987ad1c50a88aa_XL
13159809

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.