Leopard resting in the shade of a small tree at sunrise in Sabi Sands in greater Kruger National Park, South Africa

Krüger og Madagaskar

Kombiner safari i Krügerparken med strandferie på Nosy Be, Madagaskar. Øya Nosy Be på nordvestkysten til Madagaskar i Det indiske hav, er en av Madagaskars største turistdestinasjoner. Her finner du hvite sandstrender, turkisblått hav og fargerike korallrev med fine forhold for snorkling og dykking.  Vi skreddersyr din reise. Fleksible datoer. Du kan endre lengden på reisen med flere eller færre dager.

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:
Dag 01: Utreise fra Norge
Dag 02: Ankomst Johannesburg, Sør-Afrika
Dag 03: Krüger safari
Dag 04: Krüger safari
Dag 05: Krüger safari
Dag 06: Johannesburg
Dag 07: Nosy Be, Madagaskar 4 netter eller mer
Dag 11: Hjemreise
Dag 12: Ankomst Norge

 

Dag 1: Utreise fra Norge  

 

Dag 2: Johannesburg
De fleste er slitne etter en lang reise, så vi anbefaler en natt her før reisen går videre til Krüger neste dag. Utflukter i Johannesburg kan evt bookes i tillegg, for eksempel til Soweto: Opplevelsestur med guide der dere besøker Soweto og Apartheid Museet. Her blir dere tatt med på en fasinerende kulturell reise gjennom Sør-Afrikas rike historie. Apartheid museet

 

Dag 3: Krüger
Frokost og avreise fra hotellet. Dere kan kjøre med leiebil fra Johannesburg til Krüger. Kjøreturen fra Johannesburg tar omtrent 6 timer. Veibeskrivelse vil bli sendt. Leiebil kan bookes hos oss. Veiene er gode og trygge og naturen i Mpumalanga og Limpopo regionene er spektakulær, så det er en fin kjøretur og en fin måte å se mer av dette området. Man kan også fly fra Johannesburg til Krüger. En sjåfør fra lodgen møter deg på flyplassen og sørger for transport til campen eller lodgen i Krüger.

Vi sender deg et tilbud med flere detaljer om innkvartering i Krüger

 

Dag 4 og 5: Krüger
Det er fortsatt mørkt når du står opp ved 05:00-tiden til en rask kopp te eller kaffe og et par kjeks før dere begir dere ut på safari ved 05:00-tiden. På morgensafari er det lagt inn stopp for kaffe. Dere er tilbake til frokost cirka 08:30. Klokken 14:00 er det lunsj etterfulgt av ettermiddagens safaritur med start cirka 15:30 og frem til cirka 18:30, med stopp for sundowner og snacks i solnedgangen. Man har mulighet til å bli med på bush walk i området.

 

Dag 6: Johannesburg
Dere kjører leiebil tilbake til Johannesburg eller dere flyr fra Krüger til Johannesburg, der dere overnatter på et hotell ved flyplassen. Utflukter i Johannesburg kan bookes i tillegg.

 

Dag 7: Madagaskar, Nosy Be
Det går direkte fly til Nosy Be, på 3,5 time fra Johannesburg. Nosy Be er en øy utenfor nordvestkysten til Madagaskar, og er en av Madagaskars største turistdestinasjoner, et ekte paradis med kilometervis av hvite sandstrender og turkist hav. Det er fine forhold for snorkling og dykking. Foruten sol og strand, byr øya på fantastisk natur og kultur, og unike dyrearter som ikke finnes andre steder i verden. Øya har også mange fine turstier. Du kan for eksempel besøke en av de mange vaniljeplantasjene som er grunnen til at Nosy Be også blir kalt "den duftende øya". Besøk Lokobe-reservatet som er perfekt for alle natur- og dyreinteresserte og du kan få øye på mange ulike dyrearter, blant annet den meget sjeldne sorte lemuren. Vakre bygninger fra kolonitiden omringer havnen i hovedbyen Andoany, og du kan shoppe på Boulevard Général Charles de Gaulle eller i innendørsmarkedet ved det gamle Théâtre Municipal. Over alt er det en avslappet atmosfære. Prøv en av de lokale rettene som blant annet består av fersk fisk og skalldyr. Vil du nyte urørt natur kan du seile til den ubebodde øya Nosy Tanikely der du kan snorkle og se fargerike koraller og fargerik fisk, spasere til det vesle fyret eller slappe av på stranden. Besøk gjerne flere øyer når du først er ute på sjøen. Mange knølhvaler, hvalhaier og barracudaer frekventerer også området. Øya Nosy Sakatia, 10 minutters båttur fra Nosy Be, er kjent for de store skilpaddene som kan veie opptil 300 kilo. Oppholdet kan utvides med flere dager.

Vi sender deg et tilbud med flere detaljer om innkvartering på Nosy Be

 

Dag 11: Hjemreise eller utvide med flere dager
I god tid før flyavgang blir du kjørt til fra hotellet til flyplassen på Nosy Be.

 

Dag 12: Ankomst Norge

Leopard resting in the shade of a small tree at sunrise in Sabi Sands in greater Kruger National Park, South Africa
Depositphotos_48090393_L
Depositphotos_17368385_L
colors from nosy be in madagascar, photo by michelepautasso
Depositphotos_3477853_L
Two sunbeds under a straw umbrella on the tropical beach of Nosy Be, Madagascar

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.