Gold

Gold Zanzibar

5* Gold Zanzibar Beach House & SPA (Klikk på linken)

Beliggenhet: Hotellet ligger direkte på den fine stranden i Kendwa, den fineste stranden på Zanzibar, nordvest på øya. Elegant resort i swahili/arabisk stil med mange fasiliteter. Hvit sand, klar sandbunn, turkisgrønt hav og vakre solnedganger. I motsetning til andre steder på Zanzibar, er det her mindre forskjell på høyvann og lavvann.

Basseng/strand: Hotellet har basseng med solsenger. Mange solsenger på stranden.

Måltider: Hotellet tilbyr halvpensjon i prisen med mulig oppgradering til all inclusive. Inkluderte måltider er i hotellets buffet restaurant Kilimanjaro. Det er mulig å bestille all inclusive mot et tillegg som inkluderer følgende: Fra 10:00 – 23:00: Frokost, lunsj, middag i buffet restauranten. Vann, mineralvann, brus, lokale ølsorter, husets vin, utvalgte coctails, kaffe, espresso, cappucino og te. Minibar på rommet som fylles opp daglig. Inkluderer ikke dyre spritmerker og champagner. 20 prosent rabatt på hotellets a la carte restaurant.

Fasiliteter: Hotellet har beach volleyballbane, stort basseng med solsenger, suvenirbutikker, wifi på hele hotellet, restauranter og barer. Hotellet har eget watersport-center for dykking, snorkling og formidling av sunset cruise, dypvannsfiske, utleie av catamaran, laserbåt, windsurfing og kano, m.m. Hotellet har en meget bra SPA-avdeling og velutstyrt treningsrom. Underholdning de fleste kveldene.

Rommene: 72 store rom i ulike kategorier.  Se de ulike romstypene her. Lave, hvite bygninger ligger spredt i en stor, vakker tropisk hage. Standard-rommene (deluxe) ligger på stort sett på bakkeplan og har utsikt mot hagen. Dersom man vil ha havutsikt anbefaler vi oppgradering til beach suite, som ligger ved stranden. Det kan bo en familie på 4 eller inntil 4 voksne i en beach suite, men 2 av sengene er da oppredning på solide sovesofaer. Alle rom har bad med dusj og WC. Aircondition, hårtørrer, minibar, kaffe– og tekoker, balkong eller terrasse. Dobbeltrom, trippelrom, familiesuiter og villaer.

Bryllupsreise? Si ifra ved bestilling. Hotellet spanderer en flaske boblevin ved ankomst, fruktkurv og en romantisk middag for 2 på stranden en av kveldene, forutsatt at man booker minimum 4 netter.  Kopi av vigselsattest som ikke er eldre enn 6 måneder gammel må fremvises i resepsjonen.

Gold
Gold 2