The beautiful city of Cape Town, with its gorgeous mountains white sand beaches and clear blue water

Det beste av Sør-Afrika

Storbyferie i Cape Town, en av verdens vakreste byer, og safari i Addo National Park hvor vi finner alle De 5 Store (Big Five): Bøffel, elefant, leopard, neshorn og løve i tillegg til en rekke andre arter. På denne reisen får du også oppleve flotte Garden Route som er en av verdens mest berømte kystlinjer. Du reiser i Malariafrie områder. Fleksible datoer.

Pris pr person i dobbeltrom fra kr 22.000,-
Tillegg for flybilletter fra Norge tur/retur. Kan kjøpes hos oss.
Du kan endre lengden på reisen med flere eller færre dager.
Prisene kan variere med type rom, sesong, standard, varighet, valutakurser og antall personer.

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM:
Dag 01: Utreise fra Norge
Dag 02: Ankomst Cape Town, Sør-Afrika
Dag 03: Cape Town
Dag 04: Cape Town
Dag 05: Cape Town
Dag 06: Garden Route
Dag 07: Garden Route
Dag 08: Garden Route
Dag 09: Port Eliuzabeth
Dag 10: Addo National Park
Dag 11: Addo National Park
Dag 12: Addo Nationial Park
Dag 13: Hjemreise
Dag 14: Ankomst Norge

 

Dag 1: Utreise fra Norge

 

Dag 2: Ankomst Cape Town.
Vår sjåfør møter dere på flyplassen og sørger for transport til hotellet i Cape Town. Cape Town er et trygt reisemål for turister, men selvsagt må man ta sine forhåndsregler som man må som turist i hvilken som helst storby. Cape Town er fantastisk og er regnet som en av verdens vakreste byer. Det er en by full av kontraster—fra de svarte bydelene og fattig slum til spennende museer, katedraler, utsøkte restauranter og kafeer, hvite strender og store moderne shoppingsentre. Det yrende handle- og fornøyelsesstedet Waterfront, er byens «navle». Ta taubanen opp til Table Mountain en dag det er klarvær. Det er enkelt å ta en taxi dit. Fra byen kan du se om toppen er skyfri. Ta en tur eller flere med «hop-on hop-off» sightseeingbussene og få med dere mange severdigheter.

Du kan også bestille utflukter og aktiviteter hos oss, helst sammen med reisen eller fra vår samarbeidspartner når du ankommer Cape Town. Cape Town er en spennende by med mye å oppleve; Table Mountain, guidet rundtur i byen, Robben Island, vinsmaking, Kapp Det Gode Håp, haidykking i bur, botanisk hage, akvariet, og mye mer.

Husk å bestille billetter til Robben Island HER, i god tid før avreise

Vi kan tilby en rekke ulike hoteller i byen, og ett av dem er Villa Rosa Guesthouse, en sjarmerende viktoriansk villa fra århundreskiftet, bygget om til et hotell, og modernisert. Dette er en av Cape Towns mest kjente boutiquehotell og er godt likt av våre reisende. Det ligger perfekt til i Sea Point innen lett gangavstand til havet. Nærhet til flere restauranter og til den hyggelige strandpromenaden som fører inn til Waterfront (ca 45 minutter å gå). Vertskapet setter sin ære i å yte personlig service og kommer gjerne med gode råd om utflukter, opplevelser og aktiviteter man kan gjøre i og rundt Cape Town. De er også behjelpelige med å booke utflukter. Vennlig og gjestfri atmosfære med vertskap som bryr seg om at din trivsel.
Her bor du: (4 netter):
3* Villa Rosa Guesthouse
Dersom du foretrekker et større turisthotell med basseng, nær Waterfront:
3* City Lodge Victoria and Alfred Waterfront.
4* The Commodore Hotell.

Det er mulig å tilbringe noen dager på Camps Bay Beach
Camps Bay Beach er en idyllisk småby som ligger kun 5 minutters kjøretur fra Cape Town, og har en av Sør-Afrikas fineste strender. Her kan du nyte soldager og solnedganger med Lions Head og Table Mountain som bakteppe. Hyggelige kafeer, barer og restauranter ligger langs den fine palmekledte strandpromenaden. Her er det fint å gå turer langs stranden, svømme, spille volleyball og frisbee.  Noen dager kan det blåse litt, og da er det godt å kunne søke le ved bassenget på hotellet. Kontakt oss for tilbud dersom du ønsker å bo her under deler av, eller hele oppholdet, i Camps Bay.

 

Dag 6: Garden Route: Oudtshoorn
Dere blir hentet på hotellet om morgenen etter tidlig frokost og utsjekk. Bagasjen må medbringes, da dere ikke kommer tilbake til Cape Town. Garden Route fra Cape Town til byen Port Elisabeth er er en av verdens vakreste kystlinjer. Dette er en 4 dagers guidet tur i en liten internasjonal gruppe, hver torsdag fra Cape Town. Fra Cape Town kjører vi kjente Route 62 via Barrydale, hvor vi har lunsj (ikke inkludert i prisen) før vi kjører videre mot Oudtshoorn som er kjent som «strutsehovedstaden». Inkludert er besøk på strutsefarm med guidet omvisning. På denne turen langs Garden Route benyttes stor eller mindre buss med aircondition.
Her bor du: De Opstal Country Lodge.
Inkludert frokost og middag.
Transport etappe ca 5 timer

 

Dag 7: Garden Route: Plettenberg Bay
Vi besøker Cango Caves – de velkjente dryppstensgrottene og fortsetter mot Knysna, en av de vakreste kystbyene i Sør-Afrika.  Vi besøker livlige Knysna Waterfront, og dersom været tillater det tar vi et båt cruise til the Knysna Heads. Vårt stoppested for natten er vakre Plettenberg Bay. Vi har to overnattinger i Plettenberg Bay. Hog Hollow Country Lodge ligger i naturskjønne omgivelser, og er kjent for sitt gode kjøkken.
Her bor du: Hog Hollow Country Club.
Inkludert frokost og middag
Transport etappe ca 3 timer

 

Dag 8: Garden Route: Plettenberg Bay
Etter frokost besøker vi Elephant Sanctuary, hvor man kan fotografere og få nærkontakt med elefantene. Etter lunsj (for egen regning) besøker vi Birds of Eden, et stort fuglereservat. Hvis tiden og været tillater det kan man ta et hval/delfincruise (betales på stedet)
Her bor du: Hog Hollow Country Club.
Inkludert frokost og middag

 

Dag 9: Port Elizabeth
Vi kjører den siste delen av Garden Route til vakre Tsitsikamma National Park. Gå den velkjente broen over Storm River og nyt den fantastiske utsikten. Vi avslutter reisen i Port Elizabeth ca kl 18:00 og kjører dere til hotel i Port Elizabeth for en overnatting.
Her bor du: The Beach Hotell.
Frokost
Transport etappe ca 2-3 timer

 

Dag 10: Addo National Park
Dere blir hentet på hotellet i Port Elizabeth. Bagasje må tas med. Kort kjøretur til Addo National Park, ca 30-60 minutter. Kuzuko Lodge ligger i Kuzuko Private Game Reserve under Addo National Park, og blir deres bosted de neste dagene. Dette er et malariafritt safariområde, hvor vi finner alle De 5 Store (Big Five): Bøffel, Elefant, Leopard, Neshorn og Løve i tillegg til en rekke andre arter. Ettermiddags safari i åpen safaribil.
Her bor du: (3 netter): Kuzuko Lodge.
Inkludert alle dager: Frokost, lunsj og middag.

 

Dag 11 og 12: Addo National Park
En typisk dag på safari starter i soloppgang, da det ofte er mest dyr å se. Te, kaffe og enkel frokost serveres før 3-4 timers safari. Deretter tilbake til lodgen for en deilig brunch.  Midt på dagen er det varmt både for mennesker og dyr og da er det deilig å slappe av rundt bassenget. Ca. klokken 15:00 snack lunsj og ny safaritur med drinker i solnedgangen over savannen. Safariturene er i åpen jeep. Det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv. Kuzuko Lodge ligger i det området av Sør-Afrika som kalles Klein Karoo, og består av 24 romslige hytter, som alle har utsikt over Kaboega plains og Winterberg Mountains, og mot et vannhull der man ofte kan observere dyr som kommer for å drikke. Lodgen tilbyr en rekke andre aktiviteter man kan være med på, for eksempel nature walk, hesteridning, quadbiking med mer.
Se alle aktiviteter her

 

Dag 13: Hjemreise eller utvide reisen med flere dager
Transport til flyplassen i Port Elizabeth i god tid før flyavgang

Transport etappene er gitt med forbehold. Det kan oppstå forsinkelser på grunn av stor trafikk, veiarbeid og lignende. Bostedene i tilbudet er basert på at det er ledig kapasitet ved bestilling. Forbehold om endringer.

The beautiful city of Cape Town, with its gorgeous mountains white sand beaches and clear blue water
ostriches-838976_1920
south-africa-1001433_1920 (1)
elephant-family-2776148_1920
Depositphotos_33850159_l-2015
cheetah-246893_1920
blackbuck-3044156_1920
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi skreddersyr din drømmereise.