Botswana, Malawi, Zambia og Zimbabwe

Campingturer for den erfarne til steder som mange drømmer om, men sjelden besøker, på grunn av vanskeligheten med å komme seg dit. Du reiser med en erfaren guide, og maksimalt 6 andre, i en safaribil, for å utforske disse fjerne stedene.

Vi har en startdato, en sluttdato og en grov plan for en rute. Tiden i mellom er et rent eventyr. Ekspedisjonsturen er for de reisende som ønsker å besøke nye og spennende destinasjoner. Alle deltakere må forstå denne turen krever fleksibilitet og en forståelse for den åpne reisestilen. Dette er ikke en rundtur, det er en utforskning. Noen ganger er reisen vanskelig og tøff, noen ganger vil det bli forsinkelser og endringer i planen.

Disse safariene er for folk som ønsker å utforske uvanlige destinasjoner og ha en virkelig unik afrikansk opplevelse. Det handler ikke om destinasjonen - men reisen, hva vi opplever underveis, er eventyr. Som reisende på denne turen er du en del av laget og må hjelpe til med diverse gjøremål som f.eks sette opp telt, pakke ned telt, forberede måltider og rydde. Kontakt oss for oppdatert program med priser og datoer.

Les mer her


Viktig å vite: 

- Tillegg for telt alene. Hvis du reiser alene, kan du slippe tillegget dersom du er villig til å dele med en annen deltager som også reiser alene (samme kjønn).
- Vi formidler flybilletter.
- Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte.
- Forbehold om justeringer i programmet.

Sunway Botswana Land Cruiser and trailer (Michieu Lourens)
Sunway Botswana map reading (Bruce Taylor)